Šumijeva supruga izašla pred javnost posle 5 meseci

Autor: Beta Beta
utorak 08.07.2014.
16:56
Izvor: Beta

Supruga sedmostrukog šampiona Formule 1, Nemca Mihaela Šumahera, Korina, prvi put je izašla u javnost od teške nesreće supruga 29. decembra, prenose danas nemački mediji.

Povezane vesti

List "Bild" objavio je danas fotografije Korine Šumaher koja je proteklog vikenda učestvovala na nekom lokalnom festivalu u Švajcarskoj.

Na fotografiji je Korina Šumaher nasmejana i deli čokoladice učesnicima festivala. "Bild" navodi da je sa Šumaherovom suprugom bila i agent sportiste Sabine Kem.

Drugi nemački mediji su javili da je Korina Šumaher jednom od učesnika rekla da "stvari idu lagano na bolje i napreduju".

Šumaher je 16. juna prebačen iz bolnice u francuskom gradu Grenoblu u bolnicu u Lozani na dalje lečenje.

Korina Šumaher je provodila deset sati dnevno pored supruga dok je bio u komi u Grenoblu.

Šumaher (45) je primljen na odeljenje intenzivne nege neurohirurgije bolnice u Grenoblu 29. decembra posle jakog udarca u glavu prilikom pada na skijaškoj stazi.

On je od tada stavljen u stanje indukovane kome i operisan je dva puta. Lekari su u januaru postepeno umanjivali dozu lekova kako bi Šumaher izašao iz kome.

Šumaher je tokom karijere pobedio u rekordnoj 91 trci. Iz takmičenja u Formuli 1 povukao se 2012. godine, pošto je osvojio sedam šampionskih titula.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.