50% više razloga da od petka do nedelje budete uz AdmiralBet!

Autor: Boris Jovanović
petak 17.03.2023.
00:05
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti uopči vikenda prepunog derbija!

Povezane vesti

Pred nama je vikend prepun derbija, koji će kulminirati u nedelju, kada se, između ostaih, na programu nalaze El Klasiko, Derbi d'Italija, Derbi dela Kapitale i holandski De Klasiker.

Uzbuđenja se očekuju i u petak i subotu, ali će sav fokus ipak biti usmeren na nedeljni program, a kako bi zabava tokom vikenda dostigla vrhunac AdmiralBet je za sve svoje igrače spremio neponovljivih 50% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Promocija je aktuelna od 17. do 20. marta, a dodatni freebet je dostupan svakog dana promocije.

Maksimalna vrednost iznosi 20.000 dinara u freebetu, što znači da je maksimalan iznos koji se može uzeti od petka do nedelje sjajnih 60.000 dinara. Promocija je dostupna svima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs sajtu, a registraciju možete izvršiti u svega par minuta na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Po otvaranju naloga, svim novoregistrovanim igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, dok prva uplata depozita sa sobom povlači fantastični 100% bonus  do 40.000 dinara.

Ljubitelje sportskog klađenja očekuje i 30% freebeta uz promo kod LS30 na prvu uplatu depozita, i to svakog dana kada se igraju utakmice Lige šampiona, sve do kraja sezone. Pored toga, bonus na broj parova igračima omogućava da povećaju svoj dobitak do 700%, dok Cash Back opcija vraća i do 100 puta veći ulog iako se nađe jedan promašaj na tiketu.

Ko voli košarku može da računa i na 20% freebeta od svakog uplaćenog tiketa na kojem su odigrani poeni za 5 ili više igrača iz AdmiralBet ABA lige, dok je od sada moguće igrati i poene NBA igrača uživo.

Srećno, produženi vikend kao nikada pre, od petka do nedelje na AdmiralBetu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak