AdmiralBet – 2 x 100 000 dinara svakog dana i put na finala LŠ i LE!

Autor: Boris Jovanović
petak 15.04.2022.
17:08
Izvor: Sportske.net

Sjajna promocija popularne kladionice, nagrade iz snova!

Povezane vesti

Ovo su dani fudbala u Srbiji i Evropi. Svet nas se plaši, Kostić je pokorio Barselonu, Vlahović Italiju, Mitrović je noćna mora Čempionšipa, Tadić jedan od najboljih asistenata Evrope.

I domaće prvenstvo je posle dužeg vremena zanimljivo, pa možemo da kažemo da posle plasmana na Mundijal vlada novi fudbalski optimizam na ovim prostorima.

Sezona ulazi u završnicu, u narednih mesec i po dana čeka nas finiš, i to kakav, u većini evropskih prvenstava ništa nije rešeno. 

AdmiralBet je svoje igrače, stare i nove, rešio da počasti sjajnom promocijom, koja će kulminirati putovanjima na dva najvažnija meča u međunarodnim klupskim takmičenjima, finale LE u Sevilji i finale LŠ u Parizu.

Ali, to je samo šlag na tortu, pre toga, kako i moto akcije kaže, zabava u AdmiralBetu počinje kada promašiš jedan par na tiketu.

Naime, popularna kladionica je rešila da časti do kraja sezone.

Svakoga dana, dva tiketa, jedan online i drugi odigran u bilo kojoj AdmiralBet kladionici, biće nagrađeni sa po 100.000 dinara. Uslov je da imate najveću kvotu na tiketu sa jednim promašenim parom.

Znate ono, što se neretko dešava, "samo mi je jedan par falio za dobitak"?

E, sada to pravi razliku, za takav tiket, ako je kvota najveća tog dana, bilo na admiralbet.rs, bilo u AdmiralBet kladionicama, dobićete 100 000 dinara!

I kako rekosmo, to je početak, tiketi učestvuju u trci za putovanja u Sevilju i Pariz. Pobednik akcije, koja traje od 15. aprila do 1. maja će na finale LE, u Andaluziju, ko zna, možda da bodri našeg Filipa Kostića u najvažnijoj utakmici života. U pitanju su dve karte, da budete u društvu koje odaberete.

Od 1. maja do 15. maja, vlasnik tiketa sa promašenim jednim parom i najvećom kvotom, dobija put u Pariz, na finale Lige šampiona, koje obećava sudar divova, ma kakvi budu ishodi polufinala. I ovde su u pitanju dve ulaznice za stadion "Francuska" u pariskom Sen Deniju.

Admiral Bet će dobitnicima finansirati celokupne troškove avio prevoza i smeštaja tokom boravka u Parizu i Sevilji. 

Kako ćete znati da li ste osvojili dnevnu nagradu od 100 000 dinara?

Rang lista sa dobitnicima, kao i generalna rang lista (trka za Sevilju, odnosno Pariz) se svakodnevno objavljuje najkasnije u podne sledećeg takmičarskog dana.

Više informacija o pravilima promocije možete videti na: 

www.admiralbet.rs/promocije

Srećno, i to svakog dana!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak