AdmiralBet bonus tiket - ko kaže da nema dobre ponude ponedeljkom?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 20.03.2023.
14:36
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

Počela je reprezentativna pauza, ali to nije razlog da propustimo šansu da pojačamo ponudu.

AdmiralBet i za danas izdvaja poseban Bonus tiket, kvota je umesto 18,13 privlačnih 20,85, a parovi sledeći. 

Eibar želi da se vrati u La Ligu što je pre moguće, lider je na tabeli sa 59 bodova, ali za vratom dišu Granada i Las Palmas sa 58, ali i Levante sa 56. Mirandes je 13. na tabeli, ne može ni tamo ni ovamo, a sa sigurnih 40 bodova neće ispasti. Eibar je u nizu od četiri pobede i ima veliku šansu da pobegne na +4. 

Le Man je veoma tvrd kod kuće i očekujemo najviše dva gola na utakmici, jer do sada primio samo 9 golova na 12 mečeva kao domaćin. Treća francuska liga je idealna za ponedeljak i uveče i mali broj golova, a ovaj tip idealan da pojačamo našu kvotu. 

Dinamo Drezden i dalje ima šansu da se domogne baraža za povratak u Cvajtu, ali zato mora da pobedi Ingolštat. On je u seriji od tri poraza, pa je Dinamo Drezden ipak favorit. Goleada je neminovna, u pitanju su timovi koji vole da igraju otvoreno, na poslednja tri od četiri meča bilo je 3+.

I za kraj, tu je tip 0-2 gola na Kluž za našu kvotu 20,85, a tiket možete odigrati kao što znate,  kliknete na AdmiralBert sekciju tiketi na dnu stranu, odete na bonus tiket, broj ovog tiketa je +617 i neka vam je sa srećom.

Ne propustite