AdmiralBet časti sa fantastičnih 2000 RSD bonusa dobrodošlice!

Autor: Boris Jovanović
sreda 30.11.2022.
14:00
Izvor: Sportske.net

Samo tokom Mundijala, preuzmite novu AdmiralBet aplikaciju i odmah vam stiže duplo veći bonus dobrodošlice za odigravanje tiketa i onlajn zabavu na slotovima

Povezane vesti

Kada je napolju lepo vreme, nije teško naći zanimaciju. Ali, šta raditi kada je hladno i pada kiša? Ovo pitanje nas večito muči i stalno iznova pokušavamo da se setimo stvari i aktivnosti uz pomoć kojih ćemo prekratiti vreme tokom hladnih dana.

Međutim, jedno je sigurno - sve dok traje Svetsko prvenstvo u Kataru o vremenskoj prognozi nećemo razmišljati. Jer, ko još brine o tome kakvo je vreme napolju kada se mečevi svakako prate kraj malih ekrana, bilo od kuće ili iz lokalnih kafića. 

Ako se na to još doda i nova AdmiralBet aplikacija, koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice, onda zabavi stvarno nema kraja i to sve na zatvorenom i toplom prostoru, bez potrebe da idete do kladionice da uplatite tiket.

Dakle, ukoliko se tokom trajanja Mundijala, registrujete, verifikujete vaš nalog i potvrdite svoj broj telefona na novoj AdmiralBet aplikaciji ovde, odmah nakon toga će vam stići duplo veći bonus dobrodošlice, bez depozita! Dobijenih 2000 dinara bonusa, svi novi igrači mogu da iskoriste za duplo više zabave na slotovima ili za sportsko klađenje.

Pa tako, ukoliko ste već odigrali tiket i želite da prekratite vreme do sledeće utakmice na Mundijalu, bonus sredstva možete da iskoristite i na nekom od onlajn slotova. Pored najšire sportske ponude i najboljih kvota, na novoj AdmiralBet aplikaciji čeka vas i preko 1500 igara vrhunskih slot provajdera, među kojima su od nedavno i Habanero slotovi.

Da podsetimo, nakon nerešenog rezultata Srbije i Kameruna (3:3) i pobede Brazila u drugoj utakmici grupe G sa Švajcarskom (1:0), sada je definitivno poznato šta je našoj reprezentaciji potrebno za drugu fazu Svetskog prvenstva u Kataru. “Orlovima” će biti dovoljna pobeda nad Švajcarskom, pod uslovom da Kamerun ne priredi veliki spektakl u narednom meču protiv Brazila.

Zato ne propustite ovu sjajnu ponudu, preuzmite novu aplikaciju već danas i uz nju duplo veći bonus dobrodošlice i podržite naše “Orlove” da prođu u nokaut fazu SP-a u Kataru.

A ukoliko ipak volite da pratite mundijalske utakmice iz kafića, predlažemo da svratite do najbližeg AdmiralBet lokala gde uz odigrani tiket dobijate piće gratis a možete da osvojite i Carlsberg majicu, u akcijama koje će trajati do kraja Mundijala. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak