Admiralbet Evroliga specijal - Pet sjajnih opklada!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 30.04.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Mečevi broj tri su na redu.

Povezane vesti

Pred nama su treće utakmice plej-ofa Evrolige.

Večeras se u Beogradu od 19 sati sastaju Makabi i Panatinaikos, a sat i po kasnije u Pireju snage će odmeriti Olimpijakos i Barselona. Rezultat u obe serije je 1:1, te nema sumnje da nas očekuje mnogo uzbuđenja.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen evroligaškom programu danas, a mi iz široke ponude izdvajamo pet opklada,

Košarkaš Makabija Bonzi Kolson igra u sjajnoj formi i jedan je od lidera tima iz Tel Aviva, ukoliko danas ubaci preko 20 poena, doći će kvota 6 u specijalu.

Matijas Lesorje u žiži na drugoj strani. Francuski centar igra još jednu sjajnu sezonu, a njegov učinak od 15+ poena i 10+ skokova značio bi uhvaćenu kvotu 10.

Pored Lesora, velike uzdanice trenera "zelenih" Ergina Atamana su sjajni plejmejker Kostas Slukas i vrhunski strelac Kendrik Nan.Njih trojica bi mogli zajedno postići preko 50 poena, a kvota za taj poduhvat je 4.

Biće izuzetno uzbuljdivo i u dvorani "MIra i prijateljstva" gde Olimpijakos dočekuje Barselonu. Očekujemo izuzetno tvrdu utakmicu, koji bi možda mogle da prelome neke pogođene trojke.

Najbolji šuter u redovima domaćih je Amerikanac Ajzea Kenan, a ako pogodi barem četiri šuta sa distance biće to pogođena kvota 4.

Na drugoj strani bi van linije 6.75 mogao da zablista Argentinac Nikolas Laprovitola, a njegovih pet trojki vrede kvotu 13.

Ne propustite