AdmiralBet i Ekonomac potpisali ugovor o saradnji

Autor: Boris Jovanović
sreda 21.09.2022.
14:00
Izvor: Sportske.net

Kompanija AdmiralBet oficijelni betting partner najtrofejnijeg futsal kluba u Srbiji

Povezane vesti

Na obostrano zadovoljstvo, kompanija AdmiralBet i KMF Ekonomac iz Kragujevca, potpisali su ugovor o saradnji kojim AdmiralBet postaje zvanični betting sponzor najuspešnijeg kluba malog fudbala na našem području.

 "Ovo je još jedan način da učvrstimo prisustvo i prestiž AdmiralBeta u Srbiji i regionu. Kao Kragujevčanin znam šta znači Ekonomac, koliko je učinio na popularizaciji futsala u Srbiji i regionu. Zbog svega toga, ali i uspeha koji su zaštitni znak kluba, AdmiralBet je veoma zadovoljan što kreće u saradnju sa najuspešnijim futsal klubom na ovim prostorima", rekao je CEO AdmiralBeta, Marko Ribarić.

“Kao što smo i obećali, nastavljamo da širimo mrežu klubova i sportova sa kojima smo partneri, pre svega zbog dobrobiti šire društvene zajednice, ali i promocije našeg brenda u Srbiji i regionu", dodaje Ribarić.

Nakon partnerstava sa AdmiralBet ABA ligom, AdmiralBet KLS i KK Partizan, fudbalskim klubovima Kolubarom i Novim Pazarom, rukometnim i vaterpolo klubom Crvena zvezda, AdmiralBet nastavlja da predano ulaže u sport i ponosan je što će narednih godinu dana biti apsolutna podrška višestrukom šampionu Prve futsal lige Srbije.

Podsetimo, KMF Ekonomac je je osnovan početkom veka, ove sezone slavi dve decenije postojanja, do sada je osvojio neverovatnih 11 titula prvaka Srbije i pet kupova, a bio je redovni učesnik elitne runde UEFA futsal Lige šampiona.

"Studenti" su vođeni sigurnom rukom legendarnog trenera Ivana Božovića i kapitena Vidana Bojovića, jednog od najboljih srpskih futsalera u istoriji ovog sporta, bili dominantni na ovim prostorima više od deceniju. Nisku trofeja nastavili su Vladan Cvetanović i Predrag Rajić, pa je klub koji je osnovan zahvaljujući inicijativi profesora Veroljuba Dugalića i grupe studenata Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, prerastao, ne samo okvire Srbije, već postao jedna od najboljih evropskih ekipa.

Klub je nakon ispadanja u drugu ligu promenio upravu. Predsednik je postao prof.dr Petar Veselinović koji je zahvaljujući entuzijazmu uspeo da organizacijski i materijalno stabilizuje klub. Rezultat tih napora je povratak u futsal elitu.

Nakon toga, uprava je pojačanja dolaskom prof.dr. Nikole Makojevića, bivšeg igrača omladinske škole Radničkog iz Kragujevca i redovnog profesora Ekonomoskog fakulteta u Kragujevcu.

"Ove sezone zadatak uprave je potpuna finansijska i organizaciona stabilizacija. Cilj je da Ekonomac ima sigurnu budućnosti koja neće zavisiti od pojedinaca, već će se oslanjati na sistem. U tom smislu, podrška AdmiralBeta, kao ozbiljne poslovne organizacije je neprocenjiva. Ova kompanija ima iskustva u pravljenju funkcionalnog sistema", kaže prof.dr Makojević i dodaje:

"Drago nam je da je gospodin Marko Ribarić prepoznao vrednosti za koje se zalaže sadašnja uprava kluba i nadamo se produbljivanju saradnje u godinama koje slede".

Ovo je tek početak jedne uspešne saradnje, zaključak je obe strane. „Ekonomac“ spremno i u punoj snazi ulazi u ovu sezonu i u pohod ka osvajanju dvanaeste titule prvaka Srbije. AdmiralBet će biti ključni saveznik na tom putu!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak