AdmiralBet i Joker – zajedno u nove pobede!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 02.07.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Sa zadovoljstvom objavljujemo novu saradnju...

Povezane vesti

Jedan od najboljih i najpopularnijih srpskih MMA boraca Aleksandar Joker Ilić i kompanija AdmiralBet s ponosom objavljuju početak saradnje.

Kao jedan od pionira na MMA sceni, Aleksandar Joker Ilić je borac sa velikom bazom fanova, a sada u svojoj 35. godini i nakon oporavka od povrede ruke, vrši pripreme za povratak u oktagon koji ga očekuje od septembra. Tako je ovo idealan momenat da Joker i kompanija AdmiralBet krenu zajedno u nove pobede.

Ilić je imao 21 borbu u profesionalnoj karijeri, od čega je ostvario 15 pobeda. Poznat je kao nokauter o čemu svedoči da je čak 10 trijumfa ostvario upravo na taj način – klasičnim ili tehničkim nokautom. Upravo je u avgustu pre skoro tačno dve godine u borbi sa Aleksanderom Šlemenkom nakon samo 27 sekundi nokautirao Rusa i to pred njegovom publikom.

Ko je Aleksandar Ilić, najbolje će reći on sam:

Aleksandar Ilić je jedan sasvim regularan tip koji od malih nogu ima svoje snove. Oduvek sam znao da ću da budem profesionalni sportista. Nekada sam se bavio košarkom, sada je to borilački sport. Ne mislim da se preterano razlikujem od drugih ljudi. Živim sasvim normalan život. Za neke pomalo i dosadan jer se sve svede na treninge, oporavak i to malo slobodnog vremena koje gledam da iskoristim da budem sa kćerkom ili sa nekim kvalitetnim ljudima. Život su uspomene i trenuci koje bi trebalo da iskoristite kvalitetno, a sam život ide brzo i nemate mnogo prostora za kvalitetno slobodno vreme. Možda nekome delujem kao ludak jer se bavim agresivnim sportom, ali ja isto odlazim sa detetom u park, igraonicu, na roditeljske sastanke... Radim sve što i bilo ko drugi, a moja prednost je to što radim posao koji volim, pa na njega odlazim srećan i zadovoljan, ispunjen... Samim tim što si u sportu, ako uspeš malo više, brzo postaneš polujavna, javna ličnost, pa možda ima tih momenata kada te ljudi prepoznaju. Ima i negativnih stvari, gde je pritisak, komentari“, rekao je Ilić.

Od kada datira nadimak zbog kojeg je prepoznatljiv i koji mu je zaštitni znak?

To je moj omiljeni crtani karakter. Od malih nogu, deca se vezuju za neke likove, superheroje... Kod mene kontra. Vezao sam se za njega i uvek sam shvatao – bolje iskreni negativac nego lažni pozitivac. Gledao sam ga kroz crtane filmove i stripove, a tek kasnije je Hit Ledžer postao popularan s njegovim likom u Betmenu 2008. Već tada sam imao njegove tetovaže, trenirao sam košarku, nisam ni bio u MMA. I tokom drugog profesionalnog nastupa u Slovačkoj, jedan menadžer me je pitao imam li nadimak i on mi reče da sam Joker, po tetovažama. Od tada je to ostalo, od 2015“.

Kompanija AdmiralBet Aleksandru Iliću želi skori povratak u ring i mnogo zajedničkih pobeda!

Ne propustite