Radnički i AdmiralBet zajedno! Cilj je biti treći klub u Srbiji!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 11.03.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Vreme je za novi korak!

Povezane vesti

Radnički sme i može, prešao je dug put od sanjarenja preko nade do opipljivih stvari, nijednog trenutka ne zaboravljajući prošlost, niti koga predstavlja. Kragujevac i naši "Đavoli" zaslužuju najviše, ne bojimo se glasno da kažemo, cilj je da postanemo treći klub u Srbiji.

I da gledamo preko granica, ka Evropi.

U tom smislu ujedinila nas je ideja.

AdmiralBet ima isti cilj u svojoj industriji, lidersku poziciju dok kombinuje tradiciju svog brenda, mladost i energiju svojih ljudi kao pokretačku snagu, odnosno gorivo za velike ambicije.

Tu su nam se putevi poklopili.

Kompanije i klubove čine ljudi, želimo da verujemo da su Radnički i AdmiralBet sudbinski povezani. Novi sponzor Radničkog ima kragujevački, šumadijski gen, prvi čovek Marko Ribarić i njegovi saradnici su Kragujevčani i navijači Radničkog od malena. I ne kriju, za njih ovo nije samo posao, već i emotivni odnos sa gradom u kome su se rodili i prema tribinama na kojima su i neretko i danas.

AdmiralBet postaje betting sponzor Radničkog uveren da se na "Čika Dači" piše istorija, spreman su da bude deo nje. Da snove generacija o Evropi pretvori u stvarnost. Radnički je rešen kao nikada pre da bude deo grupe klubova koji su preskočili okvire nacionalnog šampionata i igrali u Evropi.

Kompanija će dati sve kako bi ruku pod ruku sa Radničkim osvajala nove prostore i bila podrška na putu kojim se ređe ide. Spremna je da ulaže i u seniorski tim, ali i u školu, u decu Kragujevca i Šumadije jer ovo je priča koju oseća kao svoju.

Deo priče su i sportske.net, vodeći sportski portal u Srbiji i regionu, medij koji je učinio mnogo prethodnih 15 godina na popularizaciji Radničkog i kragujevačkog sporta. Sportske su jedna od stvari koje su krenule iz Kragujevca i porasle preko granica ne samo Šumadije, već i Srbije.

Idemo svi zajedno, lako smo se razumeli, vizije i stremljenja su nam ista. I na tom putu nosićemo naš crveni barjak - barjak Radničkog!

Ne propustite