AdmiralBet i Sportske bonus tiket - Miks Lige šampiona i Liga kupa!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 30.08.2023.
14:30
Izvor: Sportske.net

Današnji bonus tiket.

Povezane vesti

AdmiralBet i Sportske za danas su spremili novi bonus tiket sa pojačanom kvotom.

Večeras su na programu revanš mečevi plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a tu su i mečevi engleskog Liga kupa.

Mi smo napravili miks i u bonus tiket uvrstili po dve evropske i dve utakmice u Engleskoj, a na njima ćemo "gađati" golove.

Krećemo iz Ajndhovena gde domaći PSV dočekuje Glazgov Rendžers i nada se plasmanu u Ligu šampiona. Prvi meč u Škotskoj završen je rezultatom 2:2, a ove dve ekipe garantuju novi spektakl i goleadu. Naš predlog barem jedan gol u prvom i najmanje dva u drugom poluvremenu.

Ćelsi će u Liga kupu na svom "Stamford bridžu" dočekati četvrtoligaša Vimbldona. Ubeđeni smo da će "plavci" napuniti mrežu gostiju, a prgnoziramo 1-2 gola u prvom i 1-3 pogotka u drugom poluvremenu.

Vraćamo se kvalifikacijama za Ligu šampiona i igramo na više od 2.5 gola na meču Kopenhagen - Rakov. Danski šampion je slavio u Poljskoj sa minimalnih 1:0, ali će sada Rakov morati da se otvori. Zbog toga očekujemo zanimljiviju utakmicu i golove.

Za kraj jedan od derbija Liga kupa engleske, duel između dva premijerligaša, Notingem Forest - Barnli. Spsobne su obe ekipe da postignu pogodak večeras, a verujemo da će ih biti i više.

Kvota je sa 20.12 povećana na 23.14, a ovaj tiket pronađite u gornjem desnom uglu sajta AdmiralBet pod šifrom +1491.

Ne propustite