AdmiralBet i Sportske bonus tiket - "Čista" igra u Mančesteru, golovi u Bačkoj Topoli!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 17.05.2023.
14:15
Izvor: Sportske.net

Da li se slažete sa nama?

Povezane vesti

Bonus tiket našeg portala i kompanije AdmiralBet donosi vam poboljšanu kvotu, a danas je od 21.26 kvota narasla na 24.45.

Šta vam predlažemo? 

Sigurno da nas večeras na "Etihadu" očekuje pravi spektakl u revanš meču polufinala Lige šampiona između Mančester sitija i Real Madrida. Prva utakmica u Španiji završena je nerešeno 1:1, a teško je predviteti ko će se naći u finalu. Verujemo da će tenzije biti, ali ne i mnogo kartona, jer obe ekipe igraju "čisto". Naš predlog je manje od 5 kartona.

U šampionatu Turske očekuje nas duel "bezbednih" Karagumruka i Adane, a naš predlog su golovi. Bar jedan u prvom i još najmanje dva u nastavku.

Iz Turske se selimo u Rusiju na meč između Krasnodara i Urala. Domaći su favoriti, a pored njihove pobede verujemo i u golove, najmanje tri na utakmici.

Za kraj Kup Srbije, i to polufinale. U Bačkoj Topoli sastaju se sjani TSC i branilac pehara Crvena zvezda. Beograđani su favoriti, ali će domaći skupo "prodati kožu". Naš izbor su golovi, barem po jedan na obe strane.

Bonus tiket možete pronaći na sajtu AdmiralBeta tako što kliknete na "Prikaži tiket", u gornjem levom uglu su "bonus tiketi", a pod šifrom +875 je i naš tiket. 

Ne propustite