AdmiralBet i Sportske predlažu (26.4.2024) - Naš tiket dana!

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Pratite li nas?

Povezane vesti

1074 QPR – Leeds 2&0-3 (2.29)

Ovde ne bi smelo da se postavlja pitanje pobednika iz prostog razloga što Lids kako zna i ume mora da dobije utakmicu u Londonu. U suprotnom, plasman u Premijer ligu im visi. Ove dve ekipe u svojim međusobnim duelima kao da ne znaju da odigraju neki atraktivan meč i granica jedva da pređe tri gola. Poslednji put, četiri smo videli kada su takođe nastupali u Čempionšipu 2017. i tada je Lids dobio sa 1:3. Dakle, dvojka, sa malim brojem golova je idealan tim u ovakvom stanju stvari. Pritom, ne bi trebalo očekivati da će tim Martija Sifuentesa tek tako da im prepusti tri boda jer se i oni bore za opstanak i svaki im je važan.

1459 Hertha Berlin – Hannover GGI (3.82)

Susret klubova koji su tokom istorije probali sve. Znate ono kada vam kažu „mlad si, probaj“. Oni su se doslovno peli od evropskog krema, pa se spuštali do nemačkog mulja. Cvajta im je nekako redovno utočište posle nekoliko godina provedenih u Bundesligi i sada se nalaze na šestom i sedmom mestu. Do povratka u elitu ne mogu, ali mogu da prirede zabavu na „Olimpijskom stadionu“. Na utakmicama Herte ubedljivo pada najviše golova u Bundesligi – čak 3.8 u proseku, dok kada je reč o Hanoveru, ta cifra je nešto niža i iznosi tačno tri. Opustite ruku. 

2040 Adana Demirspor – Galatasaray 2-2 (2.37)

Još samo malo fali Galatasaraju do cilja i do odbrane krune u Turskoj. Imaju četiri boda viška u odnosu na Fenerbahče i ne bi smeli da se okliznu na jugu zemlje. Posebno jer je Adana sigurna na sredini tabele i znamo kako stvari teku u Turskoj kada neko ovako ide ka tituli. Svakako, Galata ima najkvalitetniji sastav u tamošnjem prvenstvu i zaista bi bilo šokantno da ispuste četiri boda prednosti. Na poslednjih 15 utakmica, Galata ima 14 pobeda i jedan remi uz gol-razliku 42:12. Impresivno i nema Adana šta da traži na ovom meču.

1525 Montpellier – Nantes X (3.63)

Šok terapija Nanta sa povratnikom Antoanom Kombuareom na klupu ekipe je uspešna. Svakako uspešnija nego li da su bili letargični po pitanju forme ekipe koja je bila katastrofalna. Kombuare poznaje sve okolnosti na „Bužoaru“ i na četiri meča ostvario je po dve pobede i dva poraza u ne baš lakom rasporedu gde su se susretali sa Nicom, Lionom, Renom i Avrom. Monpelje za to vreme igra u fenomenalnoj formi sa tri pobede i remijem. Fali im još koji bod da obezbede opstanak i zaista to ne bi smelo da se dovodi u pitanje. Eventualno mogu da žale što ovako nisu igrali u ranijoj fazi šampionata. Mogli bi smo da „De la Mosonu“ dobiti remi.

Kvota: 75.25

Ne propustite