AdmiralBet i Sportske predlažu (27.4.2024) - Naš tiket dana!

Autor: Nemanja Janošev
subota 27.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Liverpul će ispoštovati.

Povezane vesti

1337 Parma – Lecco 1-1 (2.07)

Još četiri kola ostalo je do kraja Serije B, a Parma je na pol-poziciji za povratak u elitu. Osvojenih 70 bodova, manji pad forme u poslednja četiri kola, ali svakako je ekipa Fabija Pekije u najboljoj situaciji da se bude prvi tim koji će preći cilj. Komo Seska Fabregasa ima pet vezanih pobeda i ruše sve pred sobom ne bi li ih sustigli, pa je jasno zbog čega Parma mora da iskoristi ulogu favorita i popunjeni „Enio Tardini“ da tuče najgori tim Serije B. Razlog više zbog kojeg bi trebalo da se opkladimo na Parmu jeste poraz od Leća u prvom delu sezone od 3:2

1013 West Ham – Liverpool GGI (4.30)

Liverpul je u krizi i to je evidentno samim pogledom na njihove rezultate, ali i igru koju prezentuju. Pritom protiv Vest Hema neće moći da se oslone na Dijoga Žotu koji samo što se vratio opet mora na pauzu od dve nedelje. U Londonu ovih dana kruži informacija o kraju saradnje sa Dejvidom Mojesom. Spram ulaganja koja su imali poslednjih godina, nisu previše uradili u Premijer ligi iako jesu osvojili Ligu konferencija. Zna se da Liverpul lako prima golove, posebno u prvim poluvremenima, ali da se onda vraćaju i to postaje određeni fetiš ekipe Jirgena Klopa. Kvota na ovu igru je izuzetna.

1077 Cardiff – Middlesbrough 2-3 (2.03)

Dosta slične sezone dveju ekipa. Sredina tabele, polako privode takmičarsku godinu kraju i pripremu da eventualno nešto više urade u sledećoj. Plej-of, što da ne, za tako nešto u Čempionšipu nema pravila. Toplo-hladno je kod Kardifa, a interesantno je da nerešeno nisu odigrali od 20. februara. Od tada je prošlo 11 utakmica. Midlzbro je pre prošlog kola i goleade sa Lidsom bio bez poraza na devet mečeva. Kardif je protiv Boroa slavio samo jednom u sedam prethodnih mečeva. Trebalo bi prognozirati golove. Obično dolaze 3+, ali ne raspucavaju se previše.

1210 Atletico Madrid – Athletic Bilbao GG3+ (2.39)

Četa Dijega Simeonea je daleko od one pouzdane iz prethodnih sezona. Menja se tvrdoglavi Čolo, pokušava sa nešto ofanzivnijim stilom igre, ali to kao da se opire od njega, pa ne bi iznenadilo da već od sledeće sezone gledamo nešto slično ranijim godinama. Laganih 0-3 gola, doktorska odbrana kada se izvrše pojedini transferi. U minulom kolu ih je dobio Alaves sa 2:0 i sada igraju direktan okršaj sa osvajačem Kupa kralja za Ligu šampiona. Bilo bi šokantno da Atletiko izvisi za elitu, ali svakako da je sve otvoreno i da bi Španija mogla da ima pet mesta u Ligi šampiona narednoj sezoni.

Kvota: 43.18

Ne propustite