AdmiralBet i Sportske predlažu (29.4.2024) - Naš tiket dana!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 29.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Lesterovo veče.

Povezane vesti

1036 Preston – Leicester 2&3+ (2.18)

Lester je razneo Sautempton u minulom okršaju 5:0 i Prestonu se ne piše dobro. Ekipa Rajana Loua poslednji put savladala je Hadersfild 9. aprila, što je bilo pre četiri meča. Tada je het-trik upisao crnogorski napadač Milutin Osmajić o kojem je Lou pričao danima. To je momak koji je letos stigao iz Kadiza i ima osam pogodaka na 34 meča do sada. Skoro polovinu dao je u pomenutom duelu sa Hadersfildom. Elem, „lisice“ ne bi smele da imaju problema i morale bi da nastave svoj pohod ka Premijer ligi. Inače, meč je prvobitno trebalo da se odigra u subotu, ali je usled TV rasporeda pomeren za ponedeljak.

1556 Dunkerque – Auxerre X2&0-2 (2.39)

Znaće u Okseru u kakvoj su situaciji pred meč sa Dankerkom na gostovanju jer prvi pratioci Anže i Sent Etjen igraju dva, odnosno tri dana ranije. I jedni i drugi imaju znatno teže zadatke u vidu Pariza i Kaena, dok bi Dankirk trebalo da bude idealna prilika za Okser za nova tri boda. Ova ekipa je poslednji put u Ligi 1 nastupala u sezoni 2022/23, a pre toga nisu igrali punu deceniju. Željni su u gradu bivšeg šampiona zemlje elitnog fudbala i prava je prilika da istu oberučke iskoriste. Imaju u svojim redovima trojicu istaknutih ofanzivaca. Japanca Onijavua, te Hejna i Ajea tik uz njega koji uvek mogu da naprave probleme protivniku.

2050 Karagumruk – Antalyaspor 1 (2.24)

I bi Karagumruk jedno vreme hit u Turskoj. Tada je Aleksandar Pešić predvodio napad ovog tima, a oni su redom znali da uzimaju skalp velikanima. Kasnije smo gledali i Andreu Pirla na poziciji trenera u klubu i nije se snašao. Karagumruk je trenutno u zoni ispadanja sa bodom zaostatka od sigurnog Gacijantepa. Ono što je fascinantno jeste da igraju protiv tima iz Antalije koji nikada u istoriji nisu pobedili ako gledamo samo takmičarske mečeve. Od 2004. sedam puta je Antalijaspor dobijala, a susreli su se devet puta. Bodovi su im prekopotrebni, dok Antaliji i ne, pa, znate kako to može da ide u Turskoj i zbog čega je kvota na domaćina manja.

1301 Genoa – Cagliari X (3.15)

Kaljari vešto izbegava eliminaciju u Seriju B. Dobra forma u poslednjih nekoliko sedmica iščupala ih je iz problema, ali daleko od toga da je sve gotovo. Svaki bod je neophodan, možda bude rešavala i gol-razlika, pa četiri poena viška koliko imaju u odnosu na Frozinone i nisu tako velika. Đenova je u komfornoj zoni. Kaljari je tek ove sezone prekinuo crnu seriju protiv Đenovljana koja je datirala još od 2020. kada je tim sa „Marasija“ upisao sedam mečeva bez poraza protiv aktuelnog rivala. Verovatno bi remi bio najrealniji rezultat ovog duela.

Kvota: 36.76

Ne propustite