AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (01. 10. 2024)

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5334 Salzburg - Brest 1&2+ (2.10)

 

Teško je predvideti bilo šta u ovako otvorenom meču, ali nema dileme da je Salcburg favorit za osvajanje prva tri boda u Ligi šampiona. Najviše će zavisiti od “Bikova” koji se uzdaju u jednog od najtalentovanijh igrača svoje generacije Oskara Gluka koji u momentu inspiracije može da donese mnogo svojoj ekipi. U Austriju stiže Brest neopterećen rezultatskim imperativom imajući u vidu pobedu u uvodnom kolu, međutim za očekivati je da će Salcburg popraviti utisak iz prvog kola. Domaćin je i favorit za trijumf na domaćem terenu, polako ulazi u željenu formu što je i potvrdio trijumfom nad Austrijom iz Beča.

 

1049 Coventry - Blackburn 0-2 golova (2.10)

 

Koventri je ne tako davno slovio za jednu od najboljih ekipa u Čempionšipu koja nije uspela da se domogne Premijer lige. “Nebesko-plavi” su ove sezone katastrofalni, već su nanizali tri poraza, a za trijumf ne znaju duže od mesec dana. Nešto ne štima u ekipi Marka Robinsa koja će se, ako nastavi ovako, boriti za opstanak u drugom rangu engleskog fudbala. Sa druge strane, Blekburn proživljava pravu renesansu pod vođstvom Džona Eustejsa. Nekadašnji šampion Premijer lige je u velikom naletu, vezao je četiri utakmice bez poraza i ima čemu da se nada u Koventriju. Njihovi međusobni dueli tradcionalno ne obiluju golovima.

 

8469 Barnsley - Wycombe 1X&1-3I&1-3II (2.62)

 

Barnsli možda nije imao čemu da se nada na Old Trafordu, ali nikome nije prijatno kada izgubi 7:0, pa makar i od velikana kakav je Mančester junajted. To, pak, na “Crvene” nije uticalo mnogo jer su četiri dana kasnije upisali pobedu na gostovanju Bartonu, a nakon toga remizirali sa Stokportom. Sada će ugostiti Vajkomb, tim koji se nalazi u odličnoj formi. Namučila se Aston Vila ne bi li izbacila četu Meta Blumfilda iz Liga kupa Engleske, a ne računajući taj poraz “Plavi” imaju niz od sedam utakmica bez poraza. Vajkomb protiv Barnslija ima samo jednu pobedu od 2019. godine, a neki mečevi su bili prilično efikasni.

 

9179 Rubin Kazan - Fakel Voronezh 1&0-3 (2.22)

 

Kup Rusije je dosta neobično takmičenje, imajući u vidu da se prva faza igra po grupama. Rubin je tako u igri da ostvari plasman u narednoj rundi, možda čak i direktno, ali za to će morati da pobedi Fakel. Tim iz Voronježa nema nijedan osvojen bod i ubedljivo je najslabiji tim u grupi F, ali nedavno je na domaćem terenu remizirao upravo protiv Rubina, ali u meču Premijer lige Rusije. Neće ovo biti ista utakmica zato što se igra u Kazanju, pa je Rubin bez dileme favorit u novom okršaju dve ekipe. Nema mnogo pogodaka kada se susretnu ova dva tima, pa u kombinaciji sa čistim “kecom” možete dodati i golove.

Ne propustite