AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (03. 10. 2024)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 03.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5488 Ferencvaros - Tottenham 2&2+II (2.13)

 

Koliko god Ferencvaroš bio moćan u Mađarskoj, pogotovo na svom stadionu, protiv Totenhema će imati ulogu autsajdera. “Pevci” dolaze u Budimpeštu sa namerom da upišu novu “recku” i pokažu svoj kvalitet u duelu sa emintentnim rivalom koji ipak nije njihova klasa. Sparsi će na krilima veličanstvene pobede nad Mančester junajtedom na Old Trafordu tražiti nastavak serije protiv Mađara koji su takođe slavili sa 3:0 u domaćem šampionatu. Zablistao je doskorašnji napadač Partizana Mateus Saldanja sa tri gola po ulasku u igru, pa će i Brazilac biti jedan od aduta Fradija. Ukoliko menadžer Totenhema Ejndž Postekoglu preterano ne izmeni postavu, Totenhem će biti blizu trijumfa.

5491 Olympiacos - Braga GGI v GGII (2.24)

 

Promenjivi rezultati oba tima donose crtu velike neizvesnosti pred njihov međusobni okršaj. Olimpijakos će iza sebe imati prepun Karaiskakis na kojem su padale i mnogo kvalitetnije ekipe od Brage, dok igrački kvalitet portugalskog tima daje gostima pravo na nadu u pozitivan rezultat u Pireju. Oli je prekinuo niz od tri meča bez pobede trijumfom nad Atromitosom, dok je Braga upisala treći uzastopni trijumf posle jednog izazovnog perioda za “Kardinale”. Kada je takva situacija, igra na golove može biti pravo rešenje jer se radi o timovima sličnog individualnog kvaliteta u napadu.

 

5499 Twente - Fenerbahce 0-2I&2-3II (2.62)

 

Okršaj Tventea i Fenerbahčea kao da sam po sebi garantuje mnogo pogodaka. Obe ekipe igraju otvoren i napadački fudbal u domaćem prvenstvu, dok je Žoze Murinjo i izgradio reputaciju čoveka čiji timovi mogu da funkcionišu kroz različite stilove igre. Naročito na evropskom gostovanju poput u Enshedeu gde domaćin ne zna za poraz još od 18. februara. Fener je od početka sezone na svakom gostovanju pogađao barem jednom, što ukazuje na velike šanse da u Holandiji vidimo pravu goleadu. I pored toga, Tim predvođen Dušanom Tadićem i Edinom Džekom moraće da odigra na prepoznatljivom nivou ne bi li savladali “Ponos Istoka”.

5404 Rangers - Lyon GGI v GGII (2.04)

Da će ovo biti jedan od najneizvesnijih utakmica pokazuju i kladioničarske kvote. Prosto, kvoteri ne mogu da odvoje ova dva tima, a kada se pogledaju rezultati, ali kvalitet u igračkom kadru, Rendžersu neće biti nimalo lako da uz pomoć navijača ostane neporažen protiv Francuza. Forma “Lavova” u gostima je očajna, no treba reći i to da je u Glazgovu slavio i kijevski Dinamo, tim dosta skromnijih mogućnosti od Liona. Konačan ishod može otići u sva tri pravca, “Policajci” su možda blagi favoriti, ali trijumf tima Pjera Saža u Tuluzu može nagovestiti početak pobedničkog niza. 

Ne propustite