AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (05. 10. 2024)

Autor: Milovan Longinov
subota 05.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1027 Brentford - Wolves 1&2+ (2.53)

 

Neprijatno iznenađenje početka sezone u Premijer ligi je savim sigurno Vulverhempton. Igra “Vukova” prilično je problematična, sa osvojenim bodom iz šest utakmica zauzima poslednje mesto na tabeli i biće izuzetno teško podići se iznad. Gostovanje Brentfordu dolazi u nezgodnom trenutku, ekipa je nanizala četiri poraza i samopouzdanje je na minimumu. Tračak nade za Vulverhempton možda bi predstavljala i forma “Pčelica” koji takođe ne blistaju u poslednje vreme. Brentford je u februaru prekinuo niz od šest utakmica bez pobede protiv Vulvsa, pobeda nad “Vukovima“ je nikad bliža.

 

1411 St. Pauli - Mainz X2&1+II (2.04)

 

Namučio se Sankt Pauli od početka sezone u Bundesligi, povratak nije bio nimalo gladak, ali remi protiv Lajpciga u sudaru dve fudbalske, pa i životne filozofije dao je vetar u leđa ekipi iz Hamburga. U Frajburgu je prilično ubedljivo pao domaćin i na krilima ova dva rezultata četa Aleksandera Blesina dočekuje Majnc koji nije kapitalizovao trijumf u Augzburgu zbog poraza od Hajdenhajma. Domaćin će se suočiti sa veliki kadrovskim problemima, nekoliko važnih igrača je povređeno, što bi Majnc mogao da iskoristi makar da uzbuni Sankt Pauli.

 

1213 Getafe - Osasuna GG (2.57)

 

Hetafe je konačno prekinuo agoniju koja traje od početka nove sezone. Klub iz predgrađa Madrida ostvario je svoju prvu pobedu i to nad nezgodnim Alavesom, pa se u klubu nadaju da će tim krenuti ka sigurnijem mestu na tabeli. Na Koliseum stiže Osasuna puna samopouzdanja nakon velikog trijumfa nad Barselonom koja je upisala svoj prvi poraz u Primeri. “Rohiljosi” igraju izuzetno zabavan fudbal, neretko i nauštrb rezultata, pa će otvorenih karata krenuti i na Hetafe. Domaćin ima čemu da se nada, Getafe je tek početkom ove godine prekinuo niz nepobedivosti protiv Osasune koji traje čitavu deceniju. U poslednje vreme, igraju efikasne mečeve.

 

1321 Atalanta - Genoa 1&3+ (2.27)

 

Atalanta igra pomalo haotično u ovim trenucima i pitanje je kako će se znaći na više frontova. Nije to nepoznanica za “Boginju” provincije, ali utakmice u Seriji posle mečeva u Ligi šampiona zahtevaju dodatan napor ne samo zbog fizičke, već i zbog emotivne potrošnje. Videli smo to u totalno neočekivanom porazu od Koma na domaćem terenu samo pet dana od remija sa Arsenalom. U Bergamo stiže Đenova sa jasnim ciljem da ne izgubi, ali daleko od toga da će se četa Alberta Đilardina isključivo braniti. Videćemo da li će i “Grifone” uhvatiti sindrom druge sezone po povratku u Seriju A, a vreme je za novi trijumf Atalante na domaćem terenu.

Ne propustite