AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (1.11. 2023)

Autor: Milovan Longinov
sreda 01.11.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1390 Fleetwood - Blackpool 2 (2.55)

 

Odloženi meč treće lige, Blekpul gostuje velikom rivalu, "Ribari" su u zoni ispadanja. Radi se o malom klubu, ali oni su rival "Narandžastima" u ovom veku, u pitanju je takozvani "Fild Koust Derbi". Blekpul je za razliku od Flitvuda stigao i do PL, sada su timovi u trećoj ligi, a nisu igrali od 2021. Dugo domaći, od 2018. godine nisu dobili, pa videćemo mogu li da prekinu seriju. Samo jednom su pobedili u istoriji obližnji tim, ipak verujemo da je Blekpul mnogo kvalitetniji i da će stići do bodova.

 

9662 Everton - Burnley GG (1.96)

 

Ponovo ćemo ići na Barnli na golove. Kao i protiv Bornmauta u porazu, oni neće odustati od napadačke igre, ovo su ekipe koje će se boriti za goli život, a iako su "Karamele" nešto bolje, ni oni nemaju razlog da bilo šta taktiziraju. Posebna simbolika je naravno Šon Dajš čovek koji je proveo više od decenije u Barnliju koji je promenio ćud pod Kompanijem. Ali, to je radilo u Čempionšipu ne i ove sezone u PL.

 

9873 Holstein Kiel - Magdeburg GG&4+ (2.45)

 

Nemački kup, sudar dva tima iz Cvajte, kada god igraju sve pršti, golovi se podrazumevaju. Magdeburg je svakako veći klub ali se to odnosni na DDR gde su osvajali nacionalni kup, čak i KPK u prvoj polovini sedamdesetih. Kada se Nemačka ujedinila, Magdeburg je završio u Bundesligi, ali su brzo ispali. Kil je pre par godina šokirao Bajern u kupu, oni će se i ove sezone boriti za istorijski plasman u elitu. Jesu favoriti ali su ove sezone poraženi na svojoj obali od Magdeburga i mnogo bolje igraju na strani, osvojili su najviše bodova u drugoj ligi na putovanjima.

 

9264 Lokomotiv Moscow - Rubin Kazan 1-1 (2.15)

 

U prvenstvu ove sezone na startu su Tatari bili blizu pobede protiv Lokomotive u Moskvi, ali se tim iz prestonice spasao u samom finišu. Tada smo poverovali da je Rubin koji se ekspresno vratio u elitu konkurentan, ali ekipa iz Kazanja je onda zaređala sa lošim rezultatima. Sada su se stabilizovali i krenuli ka sredini. Tu je i Lokomotiva, teško da će oni nešto napraviti u prvenstvu, ali kup je prilika. Dobili su u Kazanju, verovatno će slaviti i kod kuće, tim pre što Rubin ovo takmičenje ne zanima.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak