AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (1.3.2024)

Autor: Mladen Heleta
petak 01.03.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1445 Hertha Berlin - Holstein Kiel GG&2+II (2.05)


Konačno je Herta izašla iz prave rezultatske krize i nanizala tri meča bez poraza od kojih su dve pobede. San o povratku u Bundesligu već naredne sezone i dalje je živ, bez obzira na prilično malu verovatnoću za tako nešto, uzevši u obzir stanje na tabeli. Veliki izazov za Berlince predstavljaće i dolazak Kila u nemačku prestonicu. “Rode” su verovatno i najprijatnije iznenađenje Cvajte u kojoj zauzimaju drugu poziciju između dva hamburška kluba, Sent Paulija i Hamburga. Interesantno je da su ova dva rivala odigrala tek tri utakmice u ovom milenijumu i u svakoj je bilo tri ili više golova.


1972 Westerlo - Charleroi 1X&GG (2.25)

Vesterlo i Šarlroa su timovi koji će se ove sezone boriti za opstanak u belgijskoj fudbalskoj eliti. “Kempanen” je na prvi pogled u značajno boljoj situaciji jer je pozicioni bliži sredini tabele nego opasnoj zoni, ali od potonje ga deli svega četiri boda. Zato je okršaj sa “Crno-belima” veoma bitan, a dobra je stvar što Vesterlou igra i remi koji im omogućava da zadrži relativno stabilnu poziciju. Sa druge strane, Šarlroa je nanizao četiri utakmice bez pobede i svaki je osvojeni bod bitan u borbi za status prvoligaša. U poslednje vreme u okršajima ova dva tima “pršti” od golova, ali ovoga puta treba biti oprezan.

 

1504 Monaco - PSG GGII (2.62)


Rundu broj 24 francuske Lige 1 otvoriće derbi između Monaka i Pari Sen Žermena u Kneževini. Osim istorijskog značaja ovog duela, u aktuelnoj sezoni biće to okršaj prve i treće ekipe na tabeli u ovom trenutku. “Sveci” dolaze u Monte Karlo posle pomalo i neočekivanog remija protiv Rena koji je uzeo bod u Parizu i tako prekinuo seriju od pet uzastopnih pobeda pulena Luisa Enrikea. Eventualni trijumf bi PSŽ dodatno udaljio od svojih pratioca, ali ako pogledamo tradiciju duela na Stad Luju II prestonički klub teško pobeđuje na ovom gostovanju. Golovi u drugom poluvremenu su primamljiva opcija.

2011 Čukarički - Napredak GG (2.00)


Jedan od zanimljivijih duela u 23. rundi Super lige Srbije biće i onaj na Banovom brdu gde će Čukarički dočekati Napredak. Kruševljani dolaze u izuzetno dobrom raspoloženju jer su posle uvodnog remija u drugom delu sezone upisali pobede nad Voždovcem u Beogradu i Novim Pazarom pred domaćim navijačima. Sličan učinak ima i Čukarički, s tim što osim dve pobede ima i očekivan poraz od Crvene zvezde na Marakani. Četiri poslednja duela okončana su jednim ili nijednim duelom, ali ovoga puta utakmica bi zbog napadačkog potencijala dve ekipe mogla biti drugačija.

Ne propustite