AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (1.4.2024)

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 01.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1985 Cercle Brugge - Club Brugge GGI v GGII (2.05)

Veliki derbi Briža između Serkla i Kluba uvek privlači ogromnu pažnju belgijske javnosti. Jasno je da su “Plavo-crni” poslednjih godina dominantni u svom gradu, međutim “Zeleni” igraju sve značajniju ulogu i imaju tim koji svakome u Belgiji može da zagorča život. Regularni deo Župiler lige je gotov, sada počinje plejof koji će nam doneti i šampiona Belgije, ali ni Serkl ni Klub nemaju izglednih šansi da se nađu na tronu. To ih, pak, neće sprečiti da daju sve od sebe kako bi se našli makar u Ligi Evrope. Klub nije slavio u poslednje tri utakmice kao gost Serklu, ali smo gotovo uvek videli golove na obe strane.

1320 Sassuolo - Udinese GG&3+ (2.49)

Udineze je ove sezone možda i najnepredvidivija ekipa u Seriji A. “Zebrete” su ispustile veliki broj bodova odigravši nerešeno sa nekoliko ekipa od kojih imaju veći kvalitet, dok su na drugoj strani uspeli da savladaju Juventus u Torinu. Ipak, to nije dovoljno da u Udinama ne brinu o opstanku jer je zona ispadanja na svega tri boda udaljenosti, odnosno četiri ako uporedimo sa Sasuolom. “Nero-verdi” se nalaze u velikoj rezultatskoj krizi, možda i najvećoj otkako su se plasirali u Seriju A, pa će puleni Davidea Balardinija morati da krenu u niz pozitivnih rezultata ne bi li izbegli ispadanje iz elite.

6955 Midtjylland - Nordsjaelland 1X&3+ (2.24)

Nakon što se regularni deo Superlige Danske okončao, slede plejof i plejaut, pa nema dileme da nas do kraja sezone čeka još uzbuđenja. Naročito u šampionskoj trci koja će se, čini se, voditi utroje između Mitjilanda, Brondbija i Kopenhagena. Prvi će na domaćem terenu dočekati i ove sezone prilično dobru ekipu Nordsjelanda ima matematičku, ali ne i previše realnu šansu da se dokopa mesta koja vode u neko od evropskih takmičenja. Po navici bismo ovde odigrali na golove, međutim zanimljiv je podatak da gost u međusobnim duelima dva tima nije slavio još od 2020. godine kada je pobedio Mitjiland. I ovoga puta “Vukovi” su favoriti.

1559 AC Ajaccio - Auxerre 2 (2.23)

Okser i pored ne naročito impresivnih rezultata u poslednje vreme hita ka povratku u francusku elitu, ali ovoga puta imaće težak zadatak na Korzici gde gostuje Ajačiju. Tim koji s klupe predvodi Kristof Pelisije je u prethodnom kolu slavio protiv Kaena što će sasvim sigurno dati vetar u leđa gostima. Sa druge strane, “Medvedi” već pet utakmica ne znaju za pobedu, pa se sada u pitanje dovodi i sam opstanak u Ligi 2, mada teško je verovati da bi se na kraju sezone mogli naći ispod crte. U međusobnim duelima, Okser je i više nego uspešan pošto je poslednji poraz od Ajačija doživeo još 2019. godine.

 

Kvota 25.50

Ne propustite