AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (1. 9. 2024)

Autor: Milovan Longinov
nedelja 01.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1020 Newcastle - Tottenham GGII (2.30)

 

Jedan od zanimljivijih duela u trećoj rundi Premijer lige biće na Sent Džejmsis parku gde će Njukasl dočekati ekipu Totenhema. Oba tima imaju identičan učinak u prva dva kola. Njukasl je minimalnim rezultatom slavio protiv Sautemptona nakon čega je remizirao sa Bornmutom, dok su Sparsi posle nerešenog ishoda sa Lesterom ubedljivo slavili protiv ekipe Evertona. Biće ovo verovatno i najujednačeniji duel na Ostrvu u vikendu pred nama, pa je stoga teško i predvideti konačan ishod. Jedno je gotovo sigurno, pogodaka neće faliti jer ih ima već godinama kada igraju Njukasl i Totenhem koji forsiraju napadački stil igre.

 

1407 Heidenheim - Augsburg GGI v GGII (2.03)

 

Hajdenhajm se za sada odlično snalazi na početku sezone, bez obzira na gust raspored zbog kvalifikacija za Ligu konferencija. Ekipa Franka Šmita nastavlja gde je stala prošle sezone sa tri pobede u tri različita takmičenja, pa se domaći navijači na Vojt Areni nadaju novom trijumfu njihovih pulena. Ipak, tradicija duela protiv Augzburga ne daje mnogo razloga za optimizam jer bavarski tim nije izgubio od Hajdenhajma u prethodnih šest utakmica, dogodilo se to pre 10 godina i to u prijateljskom meču. Augzburg je remizirao sa Verderom i lako slavio protiv Viktorije u Kupu Nemačke, ali će Hajdenhajm biti realniji prikaz mogućnosti kluba iz grada bankarske porodice Fugeraj.

 

1307 Fiorentina - AC Monza 1&2+ (2.15)

 

Fiorentina je pretrpela velike promene ovog leta. Osim značajne reforme igračkog kadra, na klupu kluba iz Firence stigao je Rafaele Paladino kojeg su preporučile upravo dobre partije Monce koju je vodio još pre ulaska u Seriju A. Takmičarska sezone počela je neobično po “ljubičaste”, sa tri remija u tri različita takmičenja, a navijači će naročito žaliti zbog samo jednog osvojenog boda protiv novajlije iz Venecije. Pritiska za sada još uvek nema, ali bi pobeda nad bivšim klubom Paladino definitivno olakšala život u Firenci. Nije ni u Monci bolja situacija jer Alesandro Nesta nije zabeležio pobedu nad Empolijem i Đenovom.

 

1504 Monaco - Lens 1-2I&1+II (1.94)

 

Trenerski okršaj Adija Hitera i Vila Stila biće jedan od najzanimljivijih u Francuskoj ovog vikenda. Monako će na stadionu Luj II dočekati ekipu Lansa u trenutku kada obe ekipe deluju veoma dobro. “Kneževi” pucaju od samopouzdanja posle dve pobede nad Sent Etjenom i Lionom u kojima nisu primili nijedan pogodak, a slično se može reći i za Lans koji je na identičan način započeo Ligu 1 protiv Anžea i Bresta. Šta kaže tradicija? Kada se sastanu ove dve ekipe, pršti od golova i to neretko u obe mreže. U poslednjih sedam okršaja videli smo najmanje tri gola po meču, slično očekujemo i ovoga puta…

Ne propustite