AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (10. 6. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.06.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za današnji dan!

Povezane vesti

5153 Coritiba - Santos 0-1I&0-1II (1.95)

Prošla su vremena kada bi "Peiše" bio veliki favorit na jednom ovakvom gostovanju. Iako domaćin na čijoj je klupi nekadašnji štoper Rome iz šampionskih, Kapelovih dana, Zago ne blista oni u Parani retko gube utakmice. To se ne odnosi na ovu sezonu gde su već dva puta poraženi od Atletiko Mineira i Fortaleze, ali Santos se prilično muči u gostima. Ovo će biti tesna utakmica i gotovo izvesno mali rezultat.

4623 Hafnarfjordur - Breidablik 2+I (2.28)

Breidablik koji je jedna od najboljih ekipa na Islandu je izgubio u poslednjih par nedelja dah, ali ni lider Vikingur ne blista prethodnih nedelja. Hafnafjordur, šampion iz sredine prošle decenije je bio tek 10. prošle sezone, strašan neuspeh za crno-bele, ali standardi su pali. Ove sezone igraju dobro, ovo je meč dva solidna, ofanzivna tima koji u poslednjih godinu dana igraju efikasne mečeve.

5057 Busan - Gimpo 1x&0-2 (2.00)

Busan vodi na tabeli druge lige u Južnoj Koreji, oni su i najveći favoriti za promociju, ali imaju minimalnu prednost nad pratiocima, pola lige bi moglo do plasmana u viši rang. Busan je svojevremeno u prošlom veku bio i prvak, pre šest godina igrao finale kupa, ali su ispali još 2016. vratili se 2020. i igrali samo jednu sezonu. Gimpo igra dobro, nepoznati klub je prošle godine ušao u K2, bio osmi, ambiciozni su, dolaze iz okoline Seula. Biće tvrdo, miriše na remi sa malo golova.

3038 Platense - Tigre 1x&0-2 (2.15)

Tigre je u utorak igrao u Sudamerikani, malo su umorniji od rivala, ali nije to toliko bitno. Savladali su očajnu Puerto Kabelju iz Venecuele, ali "Ubica" iz Viktorije, barija u prestonici je dugo bez pobede u šampionatu. Bolja su ekipa od Platensea, ali domaći teren u ovakvim mečevima nije mala prednost, "Lignje" su po tradiciji solidne kod kuće. Oba tima nisu baš efikasna, niti napadački nastrojena. Kada je Platense domaćin u svom kraju Florida, retko vidimo više od par golova...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak