AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (10. 6. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 10.06.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo smo vam pripremili za danas.

Povezane vesti

8919 Czech Republic - North Macedonia 1&2+ (2.00)

Češka će svoju generalnu probu pred početak Evropskog prvenstva imati protiv selekcije Severne Makedonije koja je u prošlosti umela da napravi problem i kvalitetnijim timovima. Ipak, Makedonci se u poslednje vreme nalaze u veoma lošoj formi, poslednji trijumf ostvarili su oktobra prošle godine protiv Jermenije, pa se navijači ne nadaju previše protiv Čeha koji su favoriti u Hradecu. Istorija duela ove dve ekipe je skromna, u tri odigrana meča dva puta su slavili Česi, dok je u prvom bilo nerešeno. Od početka 2023. godine, Češka ima samo jedan poraz i to od Albanije, pa će nastojati da trijumfuju i pred početak EURO.

8995 Poland - Turkey 1 (2.32)

Poljska i Turska se sastaju prvi put posle više od 30 godina, a meč u Varšavi mogao bi da bude posebno interesantan u jeku priprema za odlazak na Evropsko prvenstvo. Obe ekipe žele da ostave pozitivan utisak i uliju dodatno samopouzdanje pre puta u Nemačku, ali selektor Turske se suočava sa velikim problemom zbog Ozana Kabaka koji se povredio protiv Italija i propustiće reprezentativnu smotru na Starom kontinentu. Poljaci beleže solidne rezultate, istina protiv ne tako kvalitetnih rivala, ali su eliminisali Vels u baražu za EURO. Turci su rezultatskoj krizi sa četiri uzastopne utakmice bez pobede, teško da će ovoga puta prekinuti loš niz.

8627 Atletico Rafaela - Estudiantes Rio Cuarto 0-1 golova (2.21)

U okviru 19. kola druge lige Argentine, Atletiko će u Rafaeli ugostiti Estudijantes Rio Kvarto u pokušaju da se udalji od opasne zone. Atletiko od kraja marta ima samo jednu pobedu, slabo šta funkcioniše u timu Ezekjela Medrana, dok je Rio dobar rezultatski niz zamenio serijom loših rezultata. “Studenti” imaju tek jednu pobedu u poslednjih pet utakmica, pa će ovo biti sudar timova koji se nalaze u lošoj formi. Zanimljiva je istorija duela ova dva tima, tri puta su se sastajali i u svakom navratu se meč završio identičnim rezultatom - 0:0. Argentinska druga liga nije takmičenje u kojem se “umire u lepoti fudbala”.

8659 Vila Nova - Ceara 3+ golova (2.29)

U toku je i brazilska druga liga koja će ove sezone biti istorijska jer će se po prvi put u bogatoj istoriji u njoj naći i slavni Santos. Spominjemo klub legendarnog Pelea zbog činjenice da se nalazi na trećoj poziciji sa 15 osvojenih bodova, a upravo toliko ima i Seara koja je u ovom trenutku četvrta. “Crno-beli” idu na noge Vila Novi gde su neretko umeli da slave u prethodnoj deceniji. “Tigrovi” iz Gvajane stabilni su na sredini tabele, još uvek imaju dosta vremena da uhvate priključak timovima s vrha tabele, a eventualna pobeda nad Searom bi mogla da potkrepi pomalo i skrivene ambicije o plasmanu među prve četiri ekipe u Seriji B. Gotovo po pravilu, Vila Nova i Seara nam “daruju” goleade, pokušaćemo i ovoga puta.

 

Kvota 23.48

Ne propustite