AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (10. 7. 2024)

Autor: Milovan Longinov
sreda 10.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

8321 Seoul - Daejon 1&2+ (2.27)

 

Seulov pobednički niz prekinut je tek u poslednjem odigranom kolu i to u završnim momentima utakmice protiv Džedžua, ali klub iz prestonice je na dobrom putu da obezbedi plasman u plej-og Kej lige. No, za tako nešto će morati brzo da se vrati na pobednički kolosek, a prilika za to sledi pred domaćim navijačima. U Seul stiže Daežon, drugi najlošiji tim u elitnom rangu Južne Koreje i ekipa koja bi vrlo lako mogla da ispadne u drugu ligu. Uz to, Daežon ima samo jednu pobedu u poslednjih šest utakmica i jasno je da nisu u naročito dobroj formi. Seul je na domaćem terenu poslednji put od ovog rivala izgubio pre tačno 20 godina, pa je i ovoga puta favorit.

 

8339 Gremio Porto Alegrense - Cruzeiro X2&1-3 (2.41)

 

Leto je znak da se obrati pažnja i na najbolji fudbal u Brazilu. Gremio će na domaćem terenu dočekati ekipu Kruzeira u jednom od derbija kola brazilske Serije A. Klub iz Porto Alegrea nalazi se u velikom problemu jer se obreo u zoni ispadanja, ali treba reći i to da ima dve utakmice manje u odnosu na rivale. “Krstaši” žele da iskoriste lošu formu rivala koji je u poslednjih devet utakmica slavio samo jednom. Luis Nazario da Lima Ronaldo nedavno je prodao Kruzeiro kojeg čekaju velike strukturne promene, videćemo kako će se to odraziti na teren pošto trenutno igraju po sistemu “toplo-hladno”.

 

5329 Dinamo Minsk - Pyunik Yerevan 1-2I&1+II (2.23)

 

Okršaj između Dinama iz Minska i Pjunika iz Jerevana može imati epitet “sovjetskog derbija” i zbog toga će biti zanimljivo videti ko će proći u narednu rundu takmičenja. Blagu prednost dajemo Dinamu koji je u jeku sezone, ima niz od pet pobeda i izjednačen je na na vrhu tabele šampionata Belorusije sa Žodinom. Sa druge strane, Pjunik nije u takmičarskom tonusu, prijateljske utakmice ne mogu da budu reper za jermenskog šampiona koji će pokušati da ponovi uspeh od pre dve sezone kada se našao u grupnoj fazi Lige konferencija. Postoji mogućnost da vidimo dosta pogodaka.

 

5324 Flora - Celje GG (2.17)

 

Slovenački fudbal je u usponu, a dokaz za to jeste nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj gde je “Dežela” stigla do osmine finala u grupi sa Srbijom. Pomalo neočekivano se Celje okitio šampionskom titulom pored finansijski mnogo moćnijih timova poput Maribora i Olimpija, pa će sada dobiti priliku da predstavlja Sloveniju u kvalifkacijama za Ligu šampiona. Protivnik je Flora koja je pre nekoliko godina izbacila Radnički iz Niša u evropskim kvalifikacijama, što je dobra opomena za sve u Celju koji misle da će posao u Estoniji biti lak. Flora je u takmičarskom ritmu, mogući su golovi.

 

Ne propustite