AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (11. 10. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 11.10.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Šta smo za danas odabrali?

Povezane vesti

 1608 Deportivo Cali - Deportes Tolima 0-1 (3.00)

U nekim drugim uslovima ovo bi bio derbi, ali Kali je ove sezone tek prosečan, bilo je dosta promena u timu, ali se odrazilo i na rezultate prošle sezone. Ove su nešto bolji, ali Azukarerosi ("Šećerni") su daleko od ekipe koja je pre par godina osvojila titulu. Na "Palmiru" stiže Tolima koja igra tvrdo, retko prima golove, za vikend su slavili protiv "Jaguara" iz Kordobe sa 1:0. Biće baš tesno, "Pjahosi" su u strašnoj seriji pobeda. Po tradiciji, kada gostuju u Kaliju, golovi obično izostaju.

41087 Kiel - Vive Kielce 2 (2.85)

Rukometnom Ligom šampiona se naravno bavimo u rubrici "Tipovi iz ostalih sportova", ovde smo pozajmili tip zbog slabe fudbalske ponude u vreme internacionalne pauze. Kada Kil i Kjelce igraju obično je domaćin u prednosti, ali Poljaci imaju šansu na severu Nemačke. Jer, u poslednjih par nedelja nemački prvak ne blista. Tim Filipa Jihe je izgubio par domačih mečeva, imaju i par povreda, kvota na odličnu poljsku ekipu je prevelika. Talant Dušebajev je na klupi Kjelcea, njegovi sinovi Aleks (kapiten) i Danijel igraju, Viva je izgubila dva finala u nizu u Ligi šampiona, već deceniju je u vrhu. Kil čeka krunu od 2020. Kvota je vredna da pokušamo "dvojku" na obalama Baltika.

2865 Avranches - Martigues x (3.20)

Francuska treća liga, sreda, Avranš ekipa sa obale iz Normandije dočekuje poznatiji Martig. Domaćin iz Manša, odnosno "Rukava" (nazvan zbog geografskog položaja na isturenoj tački u Normandiji) je prošle sezone završio u sredini tabele, ovo je lošija godina jer će se boriti za goli život. Na maleni stadion stiže nekadašnji prvoligaš Martig, klub koji je devedesetih proveo tri sezone u eliti. Ispadali su posle iz druge lige, prethodnu deceniju čak proveli u četvrtom rangu, vratili su se pre par sezona. Bili su u trci za višu rang završili kao četvrti, imaju sasvim solidan tim i dosta mladih igrača. Teško gube, ali i teško daju golove. Ovi timovi će biti prilično oprezni, prošle godine u prvenstvu na obali je meč završen 1:1, možda ponovo vidimo remi...

1589 Villa Nova - Botafogo x&0-2

Meč druge brazilske lige, probaćemo sa podelom bodova, ovde bi svi trebalo da budu zadovoljni remijem. Ušli smo u poslednju četvrtinu brazilske Serije B, Vilja Nova je u sredini tabele, tu će i završiti ako ne bude nekog većeg sloma, dok "manji Botafogo", onaj iz Sao Paula iako u donjem domu deluje bezbedno. Oni su desetak bodova iznad opasne zone, žele što pre u luku spasa, bod im zadovoljava ambicije na gostovanju u Gojaniji. Domaćin remizira u poslednje vreme, teško prima golove kod kuće, ali nisu ni efikasni, pa bi remi uz malo golova mogao da bude baš profitabilan.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak