AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (11. 10. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
petak 11.10.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

4538 Hungary - Netherlands 2&2-5 (2.18)

Od Evropskog prvenstva u Nemačkoj, Mađarska ne izgleda nepobedivo kako se u nekim trenucima činilo pre toga. Puleni Marka Rosija nisu uspeli da izađu iz grupe, dok su na premijeri Lige A Lige nacija doživeli pravo poniženje u Nemačkoj koja je slavila sa čak 5:0. Da problemi u timu naših severnih suseda postoje pokazao je i remi protiv ekipe Bosne i Hercegovine koju su kod kuće morali pobediti. U Budimpeštu stiže Holandija posle sasvim dobrog nastupa na EURO, a formu su potvrdili i sa pet golova u mreži Bosne i Hercegovine. Takođe, remi sa Nemačkom možemo uračunati kao dobar rezultat, pa su “Lale” veliki favoriti za pobedu u glavnom gradu Mađarske.

3423 Slovakia - Sweden GGI v GGII (2.15)

Sunovrat švedskog reprezentativnog fudbala nastavlja se nakon još jednog propuštenog velikog turnira. “Vikinga” nije bilo u Nemačkoj, a sada su se našli u Ligi C Ligi nacija odakle će pokušati da prokrči put do elitnog evropskog fudbala. Do tada, moraće na megdan Slovačkoj koja je pokazala zube u nesrećnoj eliminaciji sa EURO-a protiv Engleske. Biće ovo okršaj dve izuzetno ravnopravne ekipe, pa rezultat može otići bilo u kom smeru. Stoga, ovoga puta fokusiraćemo se na golove iako domaćin nije naročito efikasan u dosadašnjem toku Lige nacija. Slovačka i Švedska imaju maksmalan učinak, vreme je da se to prekine.

3422 Estonia - Azerbaijan 2 (2.40)

Plasman u Ligu C Lige nacija predstavlja veliki uspeh za Estoniju koja ne može baš da se nada plasmanu na neko od velikih takmičenja. Jasno je da baltička zemlja nema fudbalski kapacitet da se porve sa najvećima, za razliku od Azerbejdžana čiji je klupski fudbal već čitavu deceniju u značajnom usponu. Pitanje je samo da li će i reprezentacija poći istim putem, a pravi ispit biće upravo u Talinu u jednom “sovjetskom” derbiju dve potpuno različite fudbalske filozofije. Azeri su favoriti, imaju bolji tim, dok je “dvojka” veoma primamljiva uzevši u obzir sjajnu kvotu. Gosti su prošle godine slavili sa 2:0, slično mogu i ovoga puta.

4167 Leiria - Felgueiras 1 (2.53)

Nekada je Leirija važila za značajan faktor u portugalskoj eliti, ali sada se već godinama takmiči u drugoj ligi. “Momke sa reke Lis” je pre 23 godine predvodio niko drugo do legendarni Žoze Murinjo, međutim bila su to tada neka druga vremena koja su sada istorija. Nije Leirija oduševila prošle sezone kada je takmičenje u Ligi 2 okončala na 12. poziciji, dok se trenutno nalazi na osmom mestu. U grad stiže novajlija Felgeiraš koji će se boriti za opstanak u drugoligaškom društvu, pa je zato i autsajder na stadionu koji nosi naziv po Magaljaešu Pesoi. Leirija ne blista u poslednje dve utakmice, ali ovo su utakmice koje moraju da se dobiju.

 

Kvota 28.70

 

Ne propustite