AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (11.2.2024)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 11.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Izabrali smo za vas četiri tipa sa odličnim kvotama.

Povezane vesti

1002 Aston Villa - Manchester United GG&2+II (2.07)

Posle nastupa u FA kupu, Aston Vila se okreće Premijer ligi gde će u okviru 24. kolu dočekati ekipu Mančester junajteda. “Crveni đavoli” u 2024. godini ne znaju za poraz, čini se da je ekipa Erika ten Haga počela da pobeđuje u seriji, a katalizator za dobru atmosferu bio je dramatičan trijumf protiv Vulverhemptona koji je pao u poslednjim trenucima meča i to posle preokreta. Ekipa je izgledala odlično protiv Vest Hema kojeg je Junajted praktično rutinirao i tu energiju želi da ponovi i u Birmingemu. Neće to biti tako lako, naročito nakon poraza u prvom delu sezonu koji bi igračima Vile mogao biti motiv više.

1229 Mallorca - Rayo Vallecano 1X&2-3 (2.70)

Majorka je ušla u seriju ne naročito dobrih rezultata, ali je uspela da posle pravog brodoloma u Bilbau ostane neporažena protiv Real Sosijedada. U goste im stiže tim sa još lošijom formom, u pitanju je Rajo Valjekano koji ipak nije u neposrednoj opasnosti od ulaska u zonu ispadanja. Eventualni trijumf Predraga Rajkovića i Matije Nastasića protiv tima iz Valjekasa bio bi ogroman korak ka sigurnijem nastavku sezone za Majorku. Poslednja dva okršaja ovih timova obilovala su golovima, prošle godine bilo je 2:2 na terenu Raja, ali ovoga puta je pitanje hoće li treneri rizikovati previše napadačkim pristupom.

1515 Toulouse - Nantes 1 (2.22)

Tuluz je pomalo iznenađujućom pobedom u Remsu popravio raspoloženje u ekipi, te sada sa malo većom dozom optimizma dočekuje fudbalere Nanta koji u novoj godini ne blista jer nije pobedio poslednje četiri utakmice. “Kanarinci” su pod sve većim pritiskom jer ukoliko ne ostvare neki trijumf u dogledno vreme, teško da će sačuvati status u elitnom rangu francuskog fudbala. Što se tradicije duela ove dve ekipe tiče, možete očekivati neočekivano, mada je u poslednje četiri utakmice u tri navrata viđeno najmanje po tri gola. “Ljubičasti” ne znaju za trijumf kod kuće već tri meseca, možda je vreme…

1970 Gent - Cercle Brugge GG&3+ (2.04)

Srpski internacionalac Stefan Mitrović vratio se u Belgiju i obukao dres Genta za koji je debitovao porazom od Anderlehta. Gostovanje u Briselu nikada nije prijatno, a priliku za popravni “Indijanci” će imati protiv Serkla iz Briža u utakmici 25. kola Župiler lige. “Zeleni” od nastavka sezone u novoj godini deluju veoma dobro, ako ne računamo poraz od Vesterloa, jasno je da će ekipa austrijskog stručnjaka Mirona Muslića pokušati da se dokopa i nekog od evropskih takmičenja. Biće ovo jedan od zanimljivijih duela u aktuelnoj rundi jer se radi o timovima na petoj i šestoj poziciji u belgijskom šampionatu.

Ne propustite