AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (11.4.2024)

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 11.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

4855 Koper - Aluminij 1&2-5 (2.28)

Koper je posle niza loših rezultata sve dalje od pozicija koja vode u neko od evropskih takmičenja, dok su se snovi o potencijalnoj titulu odavno ugasili. U grad na jugozapadu Slovenije stiže Aluminij koji će imati velikih problema da izbegne ispadanje u niži rang. “Šumari” imaju ubedljivo najlošiju odbranu u šampionatu, pa stoga ni ne čudi da se nalaze na pretposlednjem mestu koje donosi doigravanje za opstanak sa timom iz druge lige. Domaćin bi prema svim parametrima trebalo da bude favorit, pa postoji velika šansa da Koper prekine niz utakmica bez pobede upravo protiv Aluminija.

4713 Wealdstone - Dorking 1 (2.17)

Sezona za Veldston biće turbulentna do poslednjeg kola Nacionalne lige. Klub iz predgrađa Londona ima identičan broj bodova kao i Borham koji je u opasnoj zoni, pa će svaki bod u poslednjih pet utakmica biti zlata vredan. Treba istaći i da “Stonsi” imaju čak tri utakmice manje od Jorka koji im beži tri boda, pa postoji ozbiljna mogućnost da ga preskoču ukoliko ostvari trijumf. Sa druge strane, Dorking je pored već prežaljenog Oksford sitija najozbiljniji kandidat za selidbu u niži rang, mada je u prvom meču sa Veldstonom slavio na domaćem terenu sa 3:1. Teško da ćemo ovoga puta videti sličan scenario.

5437 Benfica - Marseille 1X&3+ (2.22)

Nakon poraza u velikom derbiju Lisabona od Sportinga koji je slavio praktično u završnici meča, Benfikine šanse za titulu u Portugaliji su sada značajno umanjene. Sada im sledi utakmica četvrtfinala Lige Evrope gde će u dvomeču odmeriti snage sa Marsejom. Olimpikova “šok-terapija” dala je veoma dobre rezultate na početku mandata Žan-Luja Gasea, ali je ekipa upala u veliku rezultatsku krizu pošto je nanizala četiri poraza. Jasno je da je Benfika favorit u ovom duelu, ne preveliki, ali dovoljno da privuče pažnju igrača. “Orlovi” su na domaćem terenu upisali samo jedan poraz u 2024. godini.

4681 Aston Villa - Lille 0-2I&2+II (2.33)

Aston Vila je na pravom putu da ima sezonu za pamćenje. Snovi o Ligi šampiona i dalje traju bez obzira na nešto slabije rezultate u poslednje vreme. Daleko su dogurali i u Evropi gde će u okviru četvrtfinala Lige konferencija igrati protiv Lila. Biće to duel dve otvorene ekipe koje se ne libe da napadnu ne samo na domaćem terenu, već i kod kuće i to bilo kojeg rivala. “Doge” su upisale dve pobede protiv Lansa i Marseja, poslednji poraz doživele su krajem februara i u dobrom raspoloženju stižu na Ostrvu. Predvideti konačan ishod kada se igra dvomeč nije uvek lako, pokušaćemo s golovima.

Kvota 25.59

Ne propustite