AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (11. 5. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
subota 11.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana.

Povezane vesti

1210 Villarreal - Sevilla X2&0-4 (2.30)

Okršaj Viljareala i Sevilje biće duel dve ekipe koje su tokom aktuelne sezone imale neke veoma loše momente. Sada već to nije slučaj, naročito ne sa “Žutom podmornicom” koja u nekom ne tako nerealnom scenariju može i do plasmana u neko od evropskih takmičenja. Imaće domaćin motiv više zbog toga protiv Andalužana koji su u jednom trenutku bili čak i u zoni ispadanja, što je sada daleka prošlost koje se nerado sećaju. Sevilja je u dobroj formi i nizu od pet utakmica bez poraza, od kojih je samo jedan trijumf u gradskom derbiju sa Betisom. Sa druge strane, Viljareal igra promenjivo, pa se lako može dogoditi da puleni Kikea Sančesa Floresa ostanu neporaženi.

1302 Napoli - Bologna GG&1+I (2.13)

Bolonja je posle 22 godine uspela da se domogne evropskog fudbala, ali tim sa Renata Dal’Are žele i plasman u Ligu šampiona koji im sleduje ukoliko ostanu na trenutnoj poziciji. Izabranici Tijaga Mote idu na noge Napoliju na Dijegu Maradoni gde nikada nije lako igrati, naročito ne u trenutku kada “Partenopeima” visi i plasman u Evropu uopšte. Šok-terapija dolaskom Frančeska Kalcone nije dugo trajala, tim je vezao četiri utakmice bez pobede, dok Bolonja ne zna za poraz već dva meseca. “Rosoblu” ne blista u Napulju po tradiciji, samo jedna pobeda u devet utakmica na jugu Italije jasno ukazuje da im neće biti lako izbeći poraz.

1019 Nottingham - Chelsea 2&2+ (2.30)

Šizofrenija - idealan termin za opis sezone Čelsija koji bi spletom različitih okolnosti na kraju mogao čak i do plasmana u neko od evropskih takmičenja. Nadu je podgrejala “petarda” protiv Vest Hema u malom derbiju Londona, naročito posle trijumfa nad Totenhemom. Ono što je posebno simptomatično jeste činjenica da “Plavci” kod kuće deluju kao mnogo bolja ekipa nego u gostima gde nisu pobedili tačno tri meseca. Notingemu je odbijena žalba zbog oduzimanja bodova, pa “Šumari” i dalje strepe kada je u pitanju borba za opstanak. Možda je vreme za prvi trijumf Čelsija u gostima posle dugo vremena…

1418 Mainz - Dortmund X2&GG (2.32)

Borusija iz Dortmunda uveliko slavi plasman u finale Lige šampiona posle pomalo i neočekivane eliminacije Pari Sen Žermena tokom nedelje. “Milioneri” su od ove sezone izvukli najbolje što su mogli, sigurno učešće u LŠ naredne sezone, ali i priliku da se bore za trofej namenjen najboljem evropskom klubu koji su već osvojili 1997. godine. Dortmund će imati priliku da “vrati” Majncu za šokantan remi iz finiša prošle sezone kada je zbog toga ispustio titulu, a ukoliko trijumfuje u gostima, ostaviće tim Boa Henriksena na mestu koje vodi u baraž za opstanak u Bundesligi.

 

Kvota 26.14

Ne propustite