​AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (11. 7. 2024)​

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 11.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

8341 Palmeiras - Atletico GO 1&3+ (2.40)

 

Palmeiras je prošle godine osvojio titulu prvaka Brazila, a sličnim ritmom nastavlja i ove pošto se nalazi pri samom vrhu tabele Serije A. “Veliki zeleni” neće odustati od titule tako lako, a i zašto bi jer imaju najbolju odbranu u ligi koja je primila samo 11 golova. U Sao Paulo im stiže novajlija Atletiko iz Goijaša kojem ne cvetaju ruže u Brazileirau. Atletiko je poslednji trijumf upisao protiv ove sezone katastrofalnog Fluminensea nakon čega je krenuo niz od šest utakmica bez pobede. Palmeiras je u poslednje dve utakmice protiv Atletika na domaćem terenu postigao po četiri gola, slično očekujemo i ovoga puta.

 

8343 Criciuma - Fluminense 1X&1-2 (2.69)

 

O slobodnom padu Fluminensea će se dugo pričati. Prošle godine vodio je bitku sa Mančester sitijem za titulu svetskog klupskog prvaka, a naredne će vojevati drugoligaške bitke ukoliko se nešto korenito ne promeni. Otišao je Fernando Diniz, stigao je prekaljeni brazilski stručnjak Mano Menezes, ali su problemi ostali. Flu je ubedljivo najlošiji tim u Seriji A sa svega sedam osvojenih bodova iz 15 utakmica, a sada ide u goste sasvim pristojnoj Krisijumi koja za sada ne mora da brine kada je reč o opstanku. Flu ne zna za pobedu u Santa Katarini u poslednje tri utakmice, teško da će tu tradiciju prekinuti i ovoga puta…

 

8342 Flamengo RJ - Fortaleza 1&2-4 (2.39)

 

Flamengo je istakao ozbiljnu kandidaturu za naslov prvaka Brazila ove sezone. “Rubro-negri” pod vođstvom bivšeg selektora Brazila Titea igraju odlično, a trenutno važe za najefikasniju ekipu u šampionatu koji nije naročito čuven po efikasnosti. Lider na tabeli upisao je remi u poslednjem kolu protiv Kuijabe, pa će gostovanje Fortaleze pokušati da iskoriste kako bi se vratili u pobednički ritam koji je neophodan ukoliko želi da opstane na vrhu. Sa druge strane, Fortaleza ima dobru sezonu, nalazi se među timovima koji pretenduju za plasman u Kopa LIbertadores, ali na čuvenoj Marakani ih čeka paklena atmosfera.

 

8345 Atletico MG - Sao Paulo SP X2&0-3 (1.93)

 

Jedan od derbija kola brazilske Serije A očekuje nas u Belo Horizonteu gde će Atletiko Mineiro dočekati Sao Paulo koji se nalazi u strašnoj formi. Popularni “Trikolori” vezali su četiri pobede čime su stigli do četiri najbolje brazilske ekipe u ovom trenutku, a dobar momentum će izabranici Luisa Zubeldije pokušati da iskoriste kako bi ostvarili pozitivan rezultat protiv tradicionalno neugodnog rivala. Sao Paulo nije slavio protiv Atletika u poslednjih šest utakmica, a poslednji trijumf u Belo Horizonteu dogodio se sada već davne 2016. godine. Pauliste imaju kvalitet da izbegnu poraz.


Ne propustite