AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (12. 10. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
subota 12.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

3435 Bulgaria - Luxembourg 1&0-3 (2.15)

Nisu Bugari ono što su nekada bili na prelazu dva milenijuma, ali naši istočni susedi imaju zanimljivu seriju od čak osam utakmica bez poraza. U ovoj godini nemaju nijedan, pobedili su Tanzaniju u prijateljskom meču, a poslednji meč okončali su trijumfom nad Severnom Irskom što daje razlog za optimizam tamošnjoj javnosti. U Plovdiv stiže Luksemburg u okviru trećeg kola C divizije Lige nacija, gosti u prva dva kola nisu osvojili niti jedan jedini bod, pa je ovaj meč prilika da se uhvati priključak sa ostalim timovima. Luksemburg još uvek čeka na postignut gol u Ligi nacija, Bugari igraju veoma čvrst i disciplinovan fudbal, pa ne treba očekivati goleadu.

2547 Croatia - Scotland 1&2-4 (2.38)

 U ovoj grupi Lige nacija, Portugal se istakao ka najveći favorit, pa će borba za drugo mesto biti prilično interesantna. Na njega pretenduju Hrvatska i Poljska, dok se Škotima daju najmanje šanse, naročito posle dva poraza u uvodnim mečevima. Hrvatska će na Maksimiru dočekati Škotsku kao prilično veliki, mada ne i apsolutni favorit. Zlatko Dalić napravio je brojne promene posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali su ”Kockasti” i pored toga u stanju da savladaju relativno skroman ostrvski tim, u poređenju sa najboljim evropskim selekcijama. Poslednji meč odigrali su na Evropskom prvenstvu pre tri godine kada su Hrvati slavili sa 3:1.

3436 Cyprus - Romania 2&1+I&2+ (2.26)

Rumunski reprezentativni fudbal vratio se na velika vrata. Naši istočni susedi ostavili su veoma dobar utisak na Evropskom prvenstvu gde su stigli do osmine finala, dok su u Ligi nacija startovali sa dve pobede. Igraju u C diviziji, jasno je da su iznad nivoa ostalih timova ne samo u svojoj grupi, pa gostovanje na Kipru dočekuju u odličnom raspoloženju. Kipar jeste iznenadio i osvojio tri boda protiv Litvanije, ali su u narednom meču doživeli ubedljiv poraz od 4:0. Zanimljivo, Rumunija i Kipar su poslednji put igrali još sada već davne 2011. godine, i tada su slavili “Trikolori”, dok je sada razlika u kvalitetu još i veća

4234 Longford - Cobh Ramblers X2&0-3 (2.14)

U senci reprezentativnog fudbala, niželigaški u zemljama širom sveta nastavlja se neometano. Stoga se selimo u Republiku Irsku gde je takmičenje u drugom rangu, popularnoj Prvoj diviziji, pri samom kraju. U pretposlednjem kolu, Longford će dočekati Kob Remblerse u meču bez velikog takmičarskog značaja. Nema ispadanja iz Divizije 1, ali razlika između Koba koji je bliži sredini tabele i Longforda koji je uz Keri ubedljivo najlošiji tim u ligi je izuzetno velika. Longford nije slavio protiv ovog rivala u poslednjih sedam utakmica, toliko dugo traje i niz mečeva sa ne više od dva gola.

 

Kvota 24.75

Ne propustite