AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (12.3.2024)

Autor: Milovan Longinov
utorak 12.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

2452 Partick Thistle - Raith GG&2+II (2.20)

 

Škotski Čempionšip ima veoma zanimljiv koncept u kojem samo prvoplasirana ekipa ima direktan prolaz u Premijer ligu, dok tri posle lidera idu u različite vrste doigravanja. Velika će se borba voditi između Dandija junajteda i Raita, razlika je četiri boda, s tim što potonji ima utakmicu manje. Roversi idu na noge Partiku u Glazgovu, a kako je Tistl najbliži pratilac Raita (istina, sa čak 14 bodova zaostatka), ovo će biti derbi 23. runde Čempionšipa. Partik je nanizao sedam utakmica bez pobede, a utakmice ovih rivala gotovo redovno obiluju golovima što garantuje zanimljiv meč.

1064 Birmingham - Middlesbrough 1+I&1-2II (2.27)

 

Birmingem se posle nešto boljeg perioda sezone našao u rezultatskoj krizi jer ne zna za pobedu u poslednje četiri utakmice. Siti se trenutno nalazi nadomak zone ispadanja sa samo jednim bodom više od timova ispod crte, ali kako ima utakmicu više postoji mogućnost da se udalji od opasne zone. Sa druge strane, Mildzboro je ostavio dobar utisak u Liga kupu nakon čega je ušao u problematičnu formu, ali je u poslednje dve utakmice slavio protiv Noriča i KPR-a. Okršaji ova dva tima ne obećavaju goleadu, samo je jednom bilo više od dva gola u poslednjih šest duela, probaćemo sa poluvremenima.

2479 Bolton - Oxford United GGI v GGII (2.20)

 

Trka za prva dva mesta u Ligi 1 koja direktno vode do Čempionšipa biće očigledno neizvesna do samog kraja sezone. Bolton nastavlja poteru za Derbijem utakmicom protiv Oksford junajteda koji igra iznad svih očekivanja. Imaju i “Žuti” svoju računicu jer bi se eventualnim iznenađenjem mogli naći i u zoni koja vodi u doigravanje za viši rang. Forme dve ekipe nisu naročito sjajne, mada treba istaći da je Bolton posle dva vezana poraza upisao pobedu i dva remija kao gost. U prvom duelu u Oksfordu bilo je 0:0, teško da neće biti golova i ovoga puta, a gosti su jedan od najefikasnijih timova u ligi.

4937 CSKA Moscow - FK Rostov 1&2+ (2.18)

 

Tokom nedelje na programu je i Kup Rusije koji je stigao do faze četvrtfinala. U jednom od njih sastaju se CSKA iz Moskve i Rostov, a prvi meč okončan je rezultatom 1:1. Timovi će u Moskvi krenuti praktično ispočetka, “Armejci” su favoriti na domaćem terenu i optimizam će graditi i na činjenici da Rostov u ruskoj prestonici nije slavio još od 2019. godine. Rostov posle odlične prošle sezone ove godine igra dosta slabije, sva je prilika da neće strahovati za opstanak u Premijer ligi, ali nisu daleko od opasne zone. CSKA u nastavku sezone ima samo jedan poraz od gradskog rivala Dinama, mogao bi da opravda ulogu favorita protiv Rostova.

Ne propustite