AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (12.4.2024)

Autor: Milovan Longinov
petak 12.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Povezane vesti

6437 Odense - Viborg GG&1+I&1+II (2.14)

 

U Danskoj se zahuktala i borba za opstanak gde će strepeti praktično sve ekipe osim Hvidovrea koji je praktično sigurni učesnik drugog ranga takmičenja naredne sezone. Uzevši u obzir stanje na tabeli plej-auta, Odense i Viborg su za sada bezbedni, ali kako ima još osam utakmica od kraja, gotovo da je sve moguće. Odense čeka “Zelene” u prilično lošem raspoloženju pošto je slavio samo jednom u poslednjih šest utakmica. Sa druge strane, Viborg ima nešto bolji momentum posle pobede i remija, uz to ima i dva boda više u odnosu na predstojećeg rivala. Međusobni okršaji dva tima često donose golove u obe mreže.

1413 Augsburg - Union Berlin 1X&GG (2.28)

 

Poraz od Hofenhajma u Zinshajmu koji je prekinuo sjajan niz nije značajno uticao na stanje Augsburga na tabeli jer se ekipa iz Bavarske još uvek nalazi na sedmoj poziciji, doduše udaljena od Ajntrahta šest bodova na isto toliko utakmica do kraja šampionata. Posle prilično turbulentnog početka sezone, Union je smenio trenera i doveo Nenada Bjelicu koji ima promenjive rezultate, ali je teško očekivati da će Berlinci strepeti za opstanak do poslednjeg kola. Union je očajan gost jer ima samo dve pobede na strani od početka sezone. Iako je u prethodnim godinama umeo da slavi u Bavarskoj, prestonički klub nema velike šanse za tako nešto ovoga puta.

 

1205 Real Betis - Celta Vigo 1 (2.19)

 

Betis se nalazi u seriji veoma loših rezultata pošto je nanizao četiri poraza koja su ga udaljila od evropskih ambicije ove sezone, bez obzira na povoljan rasplet u Kupu kralja koji je osvojio Atletik Bilbao. Uz to, puleni Manuela Pelegrinija eliminisani su od zagrebačkog Dinama u Ligi konferencija, pa je raspoloženje u Sevilji daleko od idealnog. Sa druge strane, lak i veoma ubedljiv poraz od Reala u Madridu koštao je posla Rafu Beniteza, pa je tim iz Viga preuzeo Klaudio Giraldez koji je dobio Sevilju u gostima i remizirao sa Rajom. Možda je “medenom mesecu” sa novim trenerom došao kraj, a Betis mora da prekine užasan niz u nekom trenutku.

 

1436 Hertha Berlin - Hansa Rostock 1+I&2+II (2.31)

 

Teško da će se Herta i ove sezone vratiti u Bundesligu, ali klub iz Berlina je ušao u malu seriju dobrih rezultata pošto u poslednje tri utakmice ima dve pobede i remi. Od mesta koje vodi u doigravanje za popunu elitnog ranga takmičenja udaljen je osam bodova, a ostalo je još šest kola do kraja sezone u Cvajti što govori da je dosta bodova u opticaju, naročito u ovako kompetitivnoj ligi. U nemačku prestonicu stiže Hanza iz Roštoka koja će se boriti za opstanak verovatno do poslednjeg kola. Klub iz istočne Nemačke koji svojevremeno je igrao i Bundesligu nalazi se u fantastičnoj formi jer je u poslednjih pet utakmica dobio četiri što nam garantuje dobru zabavu. Možda i efikasan meč, za razliku od remija bez pogodaka u prvom selu sezone.

Ne propustite