AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (12. 6. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.06.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Tiket dana.

Povezane vesti

9848 Inter Turku - Ilves 1X&2-5 (2.35)

Inter Turku se konačno iščupao iz velikih problema u kojim se našao, pa je sa dve uzastopne pobede značajno uvećao svoje šanse kada je u pitanju opstanak u šampionatu Finske. Uz malo sreće i novih dobrih rezultata, klub iz Turkua mogao bi se naći i u plej-of zoni, ali je za to još uvek rano jer treba ići korak po korak. Prvi naredni je gostovanje Ilvesa koji je nanizao tri utakmice pobede, pa ga protiv Intera čeka prilično nezahvalan zadatak. Četa iz Tamperea jaše na valu sjajnih rezultata na početku sezone, to je “lavovima” i omogućilo da se nađu na četvrtoj poziciji, no čini se da se neće dugo zadržati tu.

1239 Eibar - Real Oviedo 1&0-4 (2.20)

Čitava Španija željno iščekuje epilog dvomeča plej-ofa za popunu Primere naredne sezone. Posle 0:0 u Ovijedu, tamošnji Real ide na noge Eibaru koji je u nedavnoj istoriji imao iskustva sa igranjem u eliti. Aktuelna forma ne mora mnogo značiti u ovakvim utakmicama, nekada je potreban samo momenat inspiracije nekog od nadahnutih pojedinaca da reše sudbinu. Timovi su se ove kalendarske godine sastajel dva puta, pre remija u prvoj utakmici dvomeča Eibar je u regularnom delu Segunde slavio sa 4:3, dok je Ovijedo na domaćem terenu u prvom delu sezone dobio sa 2:1. Poslednji put kada je gost pobedio bilo je to 2013. u plejofu za opstanak u trećoj ligi kada je slavio Eibar.

9847 Mariehamn - VPS GGI v GGII (2.32)

Marijehamn igra veoma promenjivo i to je razlog velike neizvesnosti pred svaki naredni meč. U grad ovoga puta stiže VPS koji sa KuPS-om bije ljutu bitku kada je u pitanju čelo šampionata Finske. Od kraja februara, klub iz Vase izgubio je samo od dve utakmice i to obe od KuPS-a što dovoljno govori o kvalitetu ekipe u ovoj sezoni. Proteklu su okončali na trećoj poziciji, pa je ovoga puta potreban iskorak. U poslednjih šest utakmica, Marijehamn je slavio samo jednom i to kao gost pre dve godine. Gotovo po pravilu, obe mreže se tresu u međusobnim okršajima Marijehamna i VPS-a.

8571 Independiente - Banfield 0-1I&1-2II (2.09)

Počela je i prva liga Argentine, a u sklopu iste, Independijente će ugostiti Banfild u okviru petog kola. Biće ovo mali gradski derbi Buenos Ajresa, mada će vam navijači Banfilda reći da oni nisu iz argentinske prestonice, iako tehnički Banfild pripada gradskom jezgru Buenos Ajresa. Liga Profesional će ove godine brojati neverovatnih 28 klubova u još jednom eksperimentu od sezone u argentinskom fudbalu. Ni Independijente ni Banfild sezonu nisu počeli na pravi način, imaju samo po jednu pobedu, dok “crveni” nisu pobedili u poslednje četiri utakmice. Samo je jednom bilo više od jednog pogotka u poslednjih šest okršaja ova dva tima.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak