AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (13.3.2024)

Autor: Milovan Longinov
sreda 13.03.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

2635 Korona Kielce - Rakow X2&2-3 (2.51)

 

Rakov je prošle godine osvojio šampionsku titulu u Poljskoj, a i ove je godine tim iz Čestokova jedan od glavnih kandidata za trofej. Uz utakmicu i pet bodova zaostatka u odnosu ja vodeću Jagijeloniju, puleni Davida Švarge imaju pobedničke ambicije pred gostovanje u Kjelceu. Tamo ih očekuje ekipa Korone koja očajnički želi da se udalji od opasne zone jer ima identičan broj bodova kao i Pušča koja je prva ispod crte. Golova se u prethodnih pet utakmica ova dva rivala nismo nagledali, osim u onom iz 2020. kada je Rakov na domaćem terenu slavio sa 5:0. Ima kvalitet za trijumf i ovoga puta.

1234 Levante - Andora 1 (2.16)

 

Levante ove sezone želi da izbori povratak u Primeru, ali mu za sada to i ne ide baš najbolje. Klub iz predgrađa Valensije se nalazi na sredini tabele Segunde, ali ukoliko napravi niz dobrih rezultata posle trijumfa nad Hihonom, imaju čemu da se nadaju. Ove srede na svom terenu dočekuju Andoru, ambiciozan projekat Đerara Pikea kojem se smeši povratak u treći rang takmičenja u španskom fudbalu. Nije Andora najlošiji tim ove sezone, štaviše ukoliko bi osvojili više bodova u narednih nekoliko utakmica, imali bi čemu da se nadaju. Samo, teško da će to moći protiv Levantea.


7754 Ross County - Hibernian X2&GG (2.12)

 

Hibernijanu se čitava sezona lomi u narednih nekoliko nedelja jer će se u poslednjih pet kola grčevito boriti za ulazak u plejof. Hibs je u ovom trenutku na dobrom putu, ali bod prednost u odnosu na Dandi ne znači previše. Edinburžani idu na noge Ros Kauntiju u Dingvalu gde će domaćin pokušati da izbegne poraz čime povećao svoje šanse kada je opstanak u pitanju. Isti rivali igrali su utakmicu i pre deset dana kada je Hibernijan slavio na domaćem terenu sa 2:0, pa je i ovoga puta favorit. Ako bi domaćin postigao gol, svašta je moguće, ali ne verujemo da će “Zeleni” doživeti poraz.


2466 Peterborough - Stevenage GGI v GGII (2.21)

 

Piterboro se nalazi u strašnoj formi i to nakon što je doživeo četiri vezana poraza. Sada u u seriji od pet uzastopnih pobeda i ne planiraju da stanu, pa bi novim trijumfom mogli da ugroze Bolton koji je nadohvat ruke sa tri boda zaostatka. Ipak, “Poš” neće imati nimalo lak zadatak jer će u jednom od derbija runde dočekati Stivenidž koji se nalazi na poslednjem mestu koje vodi u doigravanje za Čempionšip. Ni gosti nisu u zanemaljivoj formi, u poslednje četiri utakmice upisali su po dve pobede i dva remija, dok su na poslednjem gostovanju u Piterborou ostvarili pobedu.

Ne propustite