AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (13.4.2024)

Autor: Milovan Longinov
subota 13.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1206 Atletico Madrid - Girona 1X&3+ (2.20)

 

Atletiko je napravio značajan korak ka plasmanu u polufinale Lige šampiona nakon što je savladao Borusiju u Madridu, međutim revanš u Dortmundu će biti sve, samo ne lak. U međuvremenu, na Vanda Metropolitano stiže hit španske Primere Đirona koji je sve bliža istorijskom plasmanu u Ligu šampiona i to sa treće pozicije. Mnogi čekaju još veći pad Katalonaca koji nikako da se desi i pored povremenih poraza, uglavnom na strani, pa će meč u Madridu biti novi ispit zrelosti Mičelovih pulena. Prvi meč u Đironi obeležilo je čak sedam golova, slično očekujemo i ovoga puta.

 

1414 Borussia Monchengladbach - Dortmund 1+I&2+II (2.00)

Borusija iz Dortmunda imaće težak zadatak protiv imenjaka iz Menhengladbaha. Kako smo spomenuli, “milioneri” su upisali minimalni poraz od Atletika u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, a posle samo tri dana čeka ih fizički izuzetno zahtevna utakmica u okviru nemačke Bundeslige. Poraz od Štutgarta stavio je pulene Edina Terzića u prilično nezavidnu situaciju jer su trenutno ispod mesta koja vode u Ligu šampiona. Istina, imaju isti broj bodova kao i Lajpcig, pa će duel sa Menšom imati posebnu važnost. Domaćin je nekako uspeo da se približi sredini tabele, pa u Menhengladbahu jedva čekaju kraj sezone ispod očekivanja.

 

1000 Brentford - Sheffield Utd 1&2+II (2.22)

 

Novo kolo engleske Premijer lige donosi nam okršaj timova koji su ovom trenutku verovatno u najlošijoj formi u ligi. Kriza Brentforda nastavlja da se produbljuje, “pčelice” su poslednju pobedu ostvarile početkom februara i od tada je ekipa Tomasa Frenka u slobodnom padu. I pored toga, danski stručnjak i dalje uživa poverenje uprave jer posle kazni Evertonu i Notingemu nije previše ugrožena kada je u pitanju selidba u Čempionšip. Šefild je, sa druge strane, već prežaljen i uveliko se priprema za sezonu u drugom rangu engleskog fudbala. Junajted je poslednju pobedu ostvario istog dana kada i Brentford, vreme je da “pčelice” nastave ovaj niz “oštrica”.

 

1209 Rayo Vallecano - Getafe 1X&2-3 (2.69)

  U jeku grčevite borbe za opstanak, navijači Raja Valjekana protestuju zbog potencijalne seldibe sa Valjekasa koji je tokom istorije stekao status kultnog stadiona, ne samo u Španij, već i šire. Dom fudbalera iz predgrađa Madrida ugostiće ekipu Hetafea u malom gradskom derbiju španske prestonice. Valjekano ima pet bodova više u odnosu na timove koji se nalaze u opasnoj zoni, a do magične cifre od 40 bodova koja, gotovo po pravilu, obezbeđuje opstanak može doći u narednih osam mečeva. Hetafe će sezonu okončati na sredini tabele jer je teško verovati da u bilo kom scenariju može do pozicija koja vode u Evropu.

Ne propustite