AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (13. 6. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 13.06.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Kako izgleda tiket za danas...

Povezane vesti

9829 Future FC - El Gouna GG (2.19)

U zaostalom meču 11. runde egipatske Premijer lige, Fjučer će dočekati El Gunu. Klub iz popularnog letovališta Hurgada je zanimljiv projekat jednog od najbogatijih Egipćana Samiha Savirisa. On je novac nasleđen od oca uvećao u ugostiteljskom poslu, a koliko voli fudbal pokazuje i činjenica da je kupio 12,5 posto akcija u švajcarskom Lucernu. Interesantno, Saviris ima i crnogorsko državljanstvo od 2011. godine, iako nema nikakvih porodičnih veza sa Crnom Gorom. El Guna u Kairo stiže rasterećena jer je sva prilika da će klub relativno lako uspeti da opstane u eliti. Tradicija okršaja ova dva tima jeste kratka, ali nam ukazuje na pogotke…

9866 Dundalk - Sligo Rovers X2&2-5 (2.84)

Dandalk je u velikom posrnuću. Do pre četiri godine, “železničari” su igrali grupnu fazu Lige Evrope za Arsenalom, Rapidom iz Bečka i Moldeom, a u ovom trenutku im se smeši ispadanje iz Premijer lige Republike Irske. Dandalk je ubedljivo najlošiji tim u ligi i biće potrebno pravo čudo da izbegne selidbu u niži rang, dok će Slajgo Rovers pokušati da profitira od loše forme predstojećeg protivnika i približi se timovima koji imaju evropske aspiracije. Roversi su početkom marta deklasirali Dandalk kao gosti rezultatom 5:0, dok je u Slajgu bilo 1:1 pre manje od dva meseca.

9877 Cork City - Cobh Ramblers 1&2-5 (1.81)

Kork siti je nakon ispadanja u drugu ligu Republike Irske na pravom putu da se vrati u elitno društvo. Nekadašnji učesnik evropskih takmičenja, tačnije, kvalifikacija ima devet bodova više u odnosu na prvog pratioca Dablin, pa je sva prilika da će četa Tima Klensija naredne sezone biti deo Premijer lige. Na Turner krosu stiće ekipa Koba koja polako, ali sigurno pronalazi svoj ritam. Remblersi imaju samo jedan poraz u poslednjh šest utakmica i rasterećno idu na noge lideru takmičenja. U istoriji međusobnih okršaja, Kob je pobedio samo jednom i to 2021. godine, nakon čega je usledio veliki niz od devet mečeva bez trijumfa Remblersa.

8582 Lanus - Racing Club X2&1-3 (2.15)

Rasing je na silan način započeo prvenstvo Argentine. “Plavo-beli” imaju 10 bodova posle četiri odigrana kola, najveći broj postignutih golova (12) niz od pet pobeda u svim takmičenjima. Sa druge strane, Lanusu neće biti lako jer igra prilično promenjivo. Zanimljivo je baciti pogled i na istoriju duela ove dve ekipe. Nerešeno nije bilo još od 2013. godine, a Rasing je vezao čak pet trijumfa nad “Granatom”. Lanus ne blista na domaćem terenu gde im lider šampionata stiže u nezgodnom trenutku, pa bi Rasing ponovo mogao da izbegne poraz.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak