AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (13. 8. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 13.08.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Kako izgleda današnji tiket.

Povezane vesti

1846 Al Hilal - Al Ahli SC 1&GG (2.79)

Super kup Saudijske Arabije označiće početak nove fudbalske sezone u toj zemlji. Ove godine će na turniru u Rijadu učestvovati četiri ekipe, a titulu brani ona najtrofejnija. U pitanju je Al Hilal za koji s velikim uspehom nastupaju i srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić. U polufinalu, “Plavi talas” će se sastati sa Al Ahlijem u meču u kojem će biti favorit. Al Hilal je “tukao” Al Ahli gde god je stigao poslednjih godina, “Zeleni” beleže svoju poslednju pobedu sada već pomalo i daleke 2020. godine, a od tada Al Hilal je neprikosnoven u međusobnim duelima. Retko kada Al Ahli ne zatrese mrežu ovog rivala, pa eto nama zanimljivih kombinacija.

3001 FK Rostov - Khimki 1&0-3 (2.34)

Takmičenje u prvoj fazi Kupa Rusije se dobrano razlikuje od praksi širom sveta. Klubovi su podeljeni u četiri grupe sa po četiri timova, prva dva idu u narednu rundu, dok se trećeplasirani bore za to mesto kroz plej-of. U drugom kolu grupe B, Rostov će na domaćem terenu dočekati Himki kojeg će morati da pobedi ukoliko želi da zadrži realne šanse za direktan prolaz dalje. Klub iz moskovskog predgrađa takmičenje je otvorio pobedom nad Orenburgom, pa je stekao tri boda prednost u odnosu na Rostov koji je poražen od Lokomotive iz Moskve. U poslednjih pet utakmice Himki nije slavio, a mečevi su neretko bili sa manje od tri gola.

1835 Bogota - Cartagena X2&2-4 (1.99)

Okršaj između Bogote i Kartahene često bi mogao da zazvuči kao sukob dva narko-kartela, ali sada je to ipak druga liga Kolumbije. Počela je i Klausura u kojoj Bogota ima velikih problema jer nije osvojila niti jedan jedini bod. Od tima iz prestonice se ni ne očekuje mnogo uzevši u obzir da su prethodne sezone jedva izbegli ispadanje iz drugog ranga takmičenja. Sa druge strane, Kartahena ima visoke ambicije jer želi u plej-of, za sada imaju promenjive rezultate, pa je još uvek rano za nekakvu procenu. U poslednjih pet utakmica ova dva rivala bilo je dva ili više golova, a neretko su mečevi okončani bez pobednika.

1781 El Ismaily - Arab Contractors 1 (2.20)

Još dva kola ostala su do kraja egipatske Premijer lige, a ishod iste se praktično već zna. Al Ahli se okitio šampionskom titulom, u afričku Ligu šampiona ide i Piramids, dok će se borba za Kup konfederacija voditi između Zamaleka i Al Masrija. El Ismaili ne mora da brine o opstanku jer je on već obezbeđen, pa tako bez opterećenja dočekuje Arab Kontraktorse kojima gori pod nogama. Gosti moraju da pobede naredne dve utakmice, a da Farko i Baladijat ne osvoje niti jedan bod. Kontraktorsi će imati motiv više, ali realnost je da bi El Ismaili mogao da prekine niz loših rezultata u poslednjih pet utakmica.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak