AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (13. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.09.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Da li će petak 13. biti srećan?

Povezane vesti

6648 AZ Alkmaar 2 - Vitesse X2&2-4 (2.49)

Idemo do druge lige Holandije, mladi tim AZ Alkmara je solidno krenuo, bolje nego što se očekivalo od njih i ono št je sigurno u njihovim mečevima jeste da viđamo dosta golova. Vitese je tim koji je nešto tvrđi, ali i dalje imaju defanzivnih propusta i treba očekivati da vidimo između 2 i 4 gola na ovom meču. Biće neizvestan meč, ako bismo morali da igramo na konačan ishod, verovatno bismo izabrali nerešen rezultat ili pobedu gostiju, iako je domaćin blagi favorit. Od Vitesea se očekuje da bude kandidat za povratak u elitu. 

6256 Aalborg - Lyngby 1.p 0:0 (3.28)

Potpuno neočekivano Alborg igra baš slabo u domaćem šampionatu, pre reprezentativne pauze su vezali tri poraza i ta pauza im je baš dobro došla. Gosti dolaze da se brane i u to smo ubeđeni, tvrd su tim i primili su manje golova od mnogih timova koji su ispred na tabeli, njihov najveći problem jeste napad i realizacija koja je veoma slaba u prvih 7 kola jer su postigli svega četiri gola. Domaćin je favorit, ali će morati baš da se potrudi da stigne do pobede i pretpostavljamo da će posle prvih 45 minuta biti bez golova. 

1802 Arouca - Sporting 2-2 (1.73)

"Lavovi" su aktuelni prvaci Portugala i videćemo kako će se nositi sa pritiskom koje nosi to ime. Za sada, fantastičan početak, impresivno su odigrali u prva četiri kola, sve pobede i gol razlika 16:2, pobedili su i Porto i čini se da ističu ranu kandidaturu za odbranu titule. Sve funkcioniše kako treba, ovde baš ne bi trebalo da bude nikakvih problema za goste i očekujemo lagan prelaz. 

1533 Bastia - Troyes Tim2 bez gola (2.17)

"Lavovi Furijanija" su nekada bili finalisti Kupa UEFA, igrali su i bitnu ulogu u prvenstvu Francuske, ali su u poslednje vreme na klackalici. Prošla sezona nije prošla kako su očekivali, ali od ove imaju ogromna očekivanja i posle tri kola su na sedam bodova što je solidan rezultat. Od njih uvek možete očekivati da ne prime gol, takav im je stil igre, "murinjovski" će pokušati nazad u Ligu 1. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak