AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (14. 10. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 14.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1242 Gijon - Castellon X2&0-3 (2.43)

Otkako je ispao u Segundu, Sporting se večito nalazi u borbi za povratak u Primeru, ali taj dan nikako da stigne. Klub iz Hihona je prošle sezone stao u plej-ofu, a kako je počela ova sezona, sva je prilika da će se “Crveno-beli” boriti za vrhu tabele i ovoga puta. Trenutno su u sličnoj situaciji kao i Kasteljon, s tim što klub iz pokrajine Valensija igra iznad očekivanja uzevši u obzir da su u Segundu upali tek ove sezone kao šampioni svoje trećeligaške grupe. Kasteljon igra odlično u gostima, zabeležio je već tri vezane pobede, dok se Hihon nije pokazao kao sasvim neosvojiva tvrđava. Naravno, nikome neće biti lako protiv Sportinga na Molinonu, uostalom pokazala je to i Saragosa Sameda Baždara koja je poražena u prethodnom kolu.

4235 Bohemians - St. Patricks X2&1+I (2.06)

Još malo je ostalo do kraja Premijer lige Republike Irske, a osim već prežaljenog Dandalka malo šta je poznato do kraja sezone. U trku za titulu mogao bi se uključiti i peti tim u vidu Sent Patriksa kojeg očekuje teško gostovanje Bohemijansu. Domaćin ima svoju računicu, bori se za opstanak i svaki je bod zlata vredan. Za očekivati je da popularni “Cigani” opstanu u eliti, ali velika forma “Svetaca” plaši i najveće optimiste među navijačima domaćina. Sent Patrim vezao je šest pobeda, ima odličnu šansu da ostvari trijumf i u Dablinu, naročito ako se zna da nije dugo slavio protiv Bohemijansa.

4282 Almirante Brown - Atletico Rafaela 1 (2.47)

Atletiku iz Rafaele gori pod nogama. Klub iz provincije Santa Fe je već ispao iz druge lige Argentine, popravio je formu, ali prilično kasno i opstanak je bio nemoguća misija. “La Krema” sada ide na noge Almiranteu koji ne mora da brine jer je izbegao ispadanje iz takmičenja, naročito je to bilo jasno posle dve pobede iz dva poslednja meča. Atletiko je samo jednom dobio Almirante i to u predgrađu Bunos Ajresa pre 13 godina, dok Braun ima dve vezane pobede protiv kluba iz Rafaele. Na pravom je i dobrom putu da veže i treću jer je favorit koji će pokušati da iskoristi lošu atmosferu u ekipi gostiju.

4220 Brusque - Ituano 0-1I&1-2II (2.11)

Propisno se zakuvalo u borbi za opstanak kada je u pitanju brazilska Serija B. Kolo broj 31 donosi nam okršaj između Bruskea i Ituana, timova koji će se do samog kraja sezone upreti ne bi li sačuvali drugoligaški status. Najveći problem za domaćina predstavlja izuzetno loš napad, zapravo najgori u Seriji B, dok je sa druge strana odbrana dosta bolji deo tima. U Itanu je, pak, situacija suprotna - napad je bolji čak i od pojedinih timova iz sredine tabele, dok je odbrana najlošija u ligi. Dakle, biće ovo okršaj loše odbrane i još goreg napada, pa nismo načisto šta da očekujemo. Možda su pogoci pravo rešenje, u čijoj mreži, to je već drugo pitanje…

Kvota 26.09

Ne propustite