AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (14.3.2024)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 14.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5425 West Ham - Freiburg GG&1+I (2.24)

 

U duelu dva tima koja su zajedno sa TSC-om iz Bačke Topole igrala u istoj grupi Lige Evrope, prvi je meč osmine finala pripao Nemcima koji su na domaćem terenu slavili rezultatom 1:0. Vest Hem se sada nalazi u nezavidnoj situaciji, pa će praktično od početka utakmice u Londonu morati da napadne Frajburg. Prvi susret okončan je samo jednim postignutim golom, sumnjamo da će tako biti i u revanšu, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vidimo i goleadu na Ostrvu. Ukoliko neko od timova postigne gol u prvom poluvremenu, nema dileme da će se utakmica “otvoriti”.

 

1175 Plzen - Servette 1X&GG (2.31)

 

I Plzen i Servet mogu biti izuzetno zadovoljni činjenicom da su se našli u osmini finala Lige konferencija. Švajcarci su u prvoj utakmici na domaćem terenu imali i više od igre, pa će sigurno žaliti za propuštenim šansama, Sa druge strane, Plzen će u Češkoj imati veliku podršku, na svom terenu igraju čvrsto i prilično disciplinovano, a uz to Viktorija je ekipa sa mnogo većim internacionalnim iskustvom. Naročito u 21. veku tokom kojeg su nastupali i u Ligi šampiona. Kvota na trijumf Plzena je izuzetno primamljiva, pa zašto ne pokušati s pozitivnim ishodom po domaćina.

 

5422 Atalanta - Sporting GGI v GGII (2.06)

 

Nerešen rezultat u Lisabonu između Sportinga i Atalante garantuje nam nova uzbuđenja u revanšu u Bergamu. Ulogu blagog favorita pripisaćemo “Boginji”, ali koliko je to diskutabilna odluka pokazuje i činjenica da je Sporting trenutno vodeći tim na tabeli Primeire. Ekipa Rubena Amorima najozbiljniji je kadndiat za osvajanje naslova u Portugalu, a uz to igraju prilično zabavan i ofanzivan fudbal. Atrakcija nije daleka ni Atalanti koja je u proteklom kolu domaćeg šampionata remizirala sa Juventusom u Torinu, ali se nalazi u seriji loših rezultata što je uzrokovano i veoma teškim rasporedom.

 

1177 Aston Villa - Ajax 1+I&2+II (2.34)

 

Niko nije mogao ni da nasluti da će se prva utakmica Ajaksa i Aston Vile u Amsterdamu završiti bez pogodaka, ali i to se dogodilo. U međuvremenu, timovi nisu blistali u domaćem šampionatu. “Kopljanici” nisu uspeli da savladaju Fortunu Sitard na domaćem terenu, dok je Vila na svom bunjištu ponižena od strane Totenhema sa 4:0. I pored toga, uloga favorita pripada Englezima koji će učešće u Evropi ipak shvatiti ozbiljno jer Unai Emeri voli da igra evropska takmičenja sa najjačim mogućim sastavom. Vreme je da nam vrate kada su golovi u pitanju…

Ne propustite