AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (14.4.2024)

Autor: Milovan Longinov
nedelja 14.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1529 Le Havre - Nantes GG (2.11)

 

Otkako je Francuska odlučila da smanji broj članova sa 20 na 18, borba za opstanak u Ligi 1 postaje sve uzbudljivija. Šanse, doduše minimalne, za opstanak i dalje ima čak i poslednjeplasirani Klermon, dok je situacija nešto povoljnija po Avr i Nant koji se sastaju ovog vikenda. “Nebesko-plavi” su po povratku u francusku elitu delovali dobro u prvom delu sezone, ali je usledio pad u igri pulena Luke Elsnera pred kojim će do kraja šampionat biti težak zadatak. Avr i Nant su izjednačeni po broju bodova i prvi su “iznad crte”, pa se može reći da je ovo meč koji “vredi” šest bodova.

 

1422 Bayer Leverkusen - Werder Bremen 1&2+I (2.39)

 

U Leverkuzenu već su spremili sve za početak velike fešte jer će Bajer uskoro i zvanično po prvi put u klupskoj istoriji postati prvak Nemačke. Četa Ćabija Alonsa igra fantastično ove sezone, u Bundesligi još uvek nisu zabeležili niti jedan poraz što je niz koji će gotovo sigurno nastaviti u predstojećem duelu protiv u poslednje vreme indisponiranog Verdera. Prvi meč u Bremenu okončan je ubedljivom pobedom “farmaceuta” 3:0, a sličan je scenario veoma moguć i na Baj Areni. Umeo je Bajer da već u prvom poluvremenu napravi problem rivalu, “Zeleni” su materijal za tako nešto.

 

1304 Udinese - AS Roma 2 (2.21)

 

Danijele de Rosi je preporodio ekipu Rome koja, pre dvomeča sa Milanom, u 15 mečeva pod njegovim vođstvom ima samo dva poraza, od kojih je jedan protiv Brajtona koji je bio beznačajan. Navijači u Rimu i dalje sanjaju plasman u Ligu šampiona što deluje kao prilično moguć cilj, ali će morati da pobeđuju utakmica kao što je predstojeća u Udinama. Sa druge strane, Udineze je pokazao kvalitet da se suprotstavi i ravnopravno igra sa Interom koji je praktično novi šampion Italije, no problem je konstantnost “zebreta” koji nikako da povežu nekoliko dobrih rezultata. Četiri uzastopne utakmice bez pobede napravile su problem Gabrijeleu Ćofiju.

 

1217 Real Sociedad - Almeria 1&3+ (2.06)

 

Real Sosijedad je mnogo koštalo učešće u Ligi šampiona gde su lako ispali od Pari Sen Žermena, pa su Baski konsolidovali redove nakon toga. Tome svedoče i tri uzastopne pobede, od kojih su dve bez primljenog gola, pa puleni Imanola Alguasila čekaju okršaj sa Almerijom u dobrom raspoloženju. Klub sa juga Španije je, uz Granadu, već otpisan kada je u pitanju borba za opstanak u Primeri, a to će Sosijedad želeti da iskoristi kako bi se eventualno približio Atletiku i Bilbau. Almerija je poslednji put slavila protiv Reala sada već daleke 2014. godine i to u San Sebastijanu, ali šanse za tako nešto ovoga puta su minimalne.

Ne propustite