AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (14. 6. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
petak 14.06.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

2105 Stade Tunisien - Club Africain PSN 1 (3.23)

"Baklava", kako zovu domaćina ovog susreta, odavno nije tim koji je konkurent za titulu, poslednju su osvojili 1965. godine, bili su afrička sila tih 50-ih i 60-ih godina, ali nakon toga nema bitnih trofeja, u prevodu - titule. Ipak, imaju šansu da odu u Afrički kup konfederacija, važe za najtvrđi tim šampionata i baš, ali baš im je teško dati gol. Gosti su najslabiji tim plej-ofa, pa možda nije loše "gađati" pobedu sa nulom.

8589 Tianjin Jinmen Tiger - Shanghai Port 2-2&3+ (2.51)

"Tigrovi" nisu baš u najboljoj formi, a loša vest za njih jeste da im u goste dolazi tim koji je jedan od najboljih ne samo u Kini, nego i u Aziji. Port gazi sve pred sobom, Oskar igra fantastično, dovoljno je reći da je u prethodnom kolu zabeležio het-trik i praktično se igra fudbala u ovom šampionatu. Čini se da su gosti favoriti jer teško da ćete pronaći tim u boljoj formi u ovom trenutku. Čak 22 gola u poslednjih pet mečeva. Impresivno.

1947 Werribee City - Brunswick City SC Tim2 2-5 (1.45)

Premijer liga države Viktorija, "pčelice" su u lošoj formi jer nisu pobedili zadnja tri meča, pretposlednji su na tabeli i čekaju bolje danekoji nikako da dođu. Kingston siti, jedan od konkurenata za opstanak, ih je dobio kod njihove kuće, bilo je ubedljivo 2:4, a sada dolazi i Brunsvik koji je odličan tim koji nema mnogo sreće u poslednje vreme. Domaći imaju katastrofalnu odbranu i očekujemo makar dva gola gostiju.

8492 New York City - Columbus Crew Tim1 2+ (1.96)

Fantastična forma Njujork sitija, nema tima u ligi koji igra kvalitetnije i koji je u boljoj formi, rasturili su San Hoze u prethodnom meču. Kostarikanac Martinez je fudbaler koji igra sve bolje kada dobije priliku i baš se nameće, dao je četiri gola u poslednja tri meča, ali je rezerva, što govori o ubojitosti ovog tima. Nemamo sumnju da će nastaviti sa dobrim igrama u napadu

Ne propustite