AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (15.4.2024)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 15.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1313 Atalanta - Verona 1&2+II (2.46)

 

Atalanta će imati verovatno najteži mogući zadatak u četvrtfinalu Lige Evrope gde će odmeriti snage sa Liverpulom, a posle prvog meča na Enfildu, sledi povratak domaćim obavezama i meč sa Veronom koja stiže u Bergamo. “Boginja” je doživela veliki udarac na ambicije o plasmanu u Ligu šampiona naredne sezone pošto je izgubila na gostovanjima u Firenci i Kaljariju, što je na najbolji mogući način iskoristila Roma. Na drugoj strani, Verona je nekim pobedama uspela da izađe iz zone ispadanja u koju bi vrlo lako mogla i da se vrati, pa će svaki osvojeni bod do kraja sezone biti zlata vredan. Ali, Atalanta je sjajan domaćin ove sezone.

 

1218 Osasuna - Valencia GG (2.23)

 

Osasuna je ostvarila svoj primarni cilj s početka sezone, a to je opstanak u Primeri. Klub iz Pamplone je u jednom trenutku delovao čak i kao pretendent na neko od mesta koja vode u Evropu, ali to se neće desiti. U Navaru stiže ekipa Valensije koja u poslednjih šest utakmica ima samo jedan poraz, a optimizam među navijačima “slepih miševa” raste jer je tim Rubena Barahe prevazišao velike probleme s početka sezone kada se u pitanje dovodio i prvoligaški status kluba sa Mestalje. Domaćin nema šta da izgubi, a lako prima golove, pa očekujemo efikasan meč.

 

1548 Grenoble - Angers X2&1+I (2.15)

 

Bivši fudbaler Crvene zvezde Loik Dioni možda se nije naročito proslavio u Beogradu, ali u Anžeu igra kao preporođen gde predvodi “crno-bele” koji imaju veliku šansu da izbore plasman u Ligu 1. Dionijeva ekipa ima jedan poraz u poslednjih pet utakmica, što je veoma dobro uzevši u obzir da je Liga 2 prilično ujednačena liga. Anže će gostovati Grenoblu koji se nalazi nalazi na sredini tabele već većih opasnosti od borbe za opstanak, dok je vrh tabele udaljen šest bodova. Ne nedostižno, ali za okolnosti u Ligi 2 dosta daleko. Uz to, tim iz grada podno Alpa nalazi se u katastrofalnoj seriji rezultata.

 

6673 Ajax 2 - Cambuur GGII (2.43)

 

Holandska druga liga važi za veoma efikasan šampionat sa mnogo golova, naročito kada nastupaju rezervni timovi prvoligaša. Od 20 timova, dva idu direktno u Erediviziju, dok preostalih šest čeka plejof za baraž protiv tima iz elitnog ranga takmičenja. Kambur je na četiri boda od željene pozicije, ali imajući u vidu da mladi tim AZ Alkmara ne može u doigravanje, cilj “žuto-plavih” je prilično dostižan. Kambur igra efikasan i dopadljiv fudbal, kao uostalom i drugi tim Ajaksa sačinjen od talentovanih fudbalera amsterdamskog kluba koji iščekuju šansu u prvoj ekipi. Golovi su neizbežna opcija.

 

Ne propustite