AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (15. 6. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
subota 15.06.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1081 Skovde AIK - Degerfors GG (1.80)

Idemo do drugog ranga švedskog fudbala za koji smo se uverili da nije na nekadašnjem nivou, ali jedan od interesantnijih duela bi mogao da bude ovaj između Skovdea i Gegerforša. Gosti su tim koji cilja plasman u elitu, osokoljeni su pobedom u derbiju protiv Utsiktena u prethodnom kolu na svom terenu, imaju 10 bodova iz poslednja četiri kola i može se reći da su u sjajnoj formi. Domaćin ovog susreta ne daje mnogo golova, svega 9 u 11 kola, ali gosti se ne mogu baš pohvaliti odbranom koja je jedan od slabijih segmenata tima. Nije uvek tako kada igra Skovde, ali hajde da očekujemo golove.

9937 Gwangju - Gimcheon Sangmu 1.p X (2.11)

Prosečan tim je Gvangđu, za razliku od gostiju koji su prijatno iznenađenje. Drugoplasirani tim prvenstva, ipak, nije toliko uspešan kao gost, poslednje četiri utakmice kada su bili gosti nisu uspeli da upišu tri boda i treba imati to u vidu. Teško će dobiti i ovaj duel, a još jedna bitna stavka pre nego što se odlučimo za tip - Gvangđu kao domaćin igra ofanzivno, verovatno najofanzivniji tim prvenstva je ovaj tim kada je kod svoje kuće. Ipak, gosti su prilično tvrdi, vidimo možda i remi...

9938 Pohang - Daejeon 1 (1.81)

Domaćin je solidan ove sezone, ali očekivalo se više, posebno posle fantastičnog starta sezone. Igrali su fudbaleri Pohanga veoma dobro, dokazivali da su tim za velika dela i odjednom pali. U poslednjih pet mečeva samo jedna pobeda, poslednji poraz je boleo jer je usledio od Gimčeona koji ih je pretekao na tabeli. Sada moraju da pobede, po svaku cenu, u goste im dolazi klub koji nije toliko kvalitetan i izbora nema - po svaku cenu se mora povratiti pobednički mentalitet.

8493 Atlanta United - Houston Dynamo GG&3+ (1.95)

Na "Mercedes" stiže Hjuston, Atlanta je sve iznenadila kada je savladala Mesija i Inter, ali je u sledećem kolu, kako to čini svaki klub koji poleti, pala. Sada, kada su spušteni na zemlju, mogu ponovo do dobre igre. Sudeći po svemu što smo videli i kod jednih i kod drugih u poslednjih par kola, jasno je da ćemo gledati golove i to je naš tip i ovoga puta.

 

Ne propustite