AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (15. 9. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.09.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za današnji dan!

Povezane vesti

6237 Lokomotiva Zagreb - Rudes 1&3+ (2.45)

Rudeš ne pripada eliti, ušli su, krenulo je loše, Robi Prosinečki je smenjen, ali je ovaj klub preslab za HNL. Teško da mogu nešto da učine u Kranjčevićevoj ulici. "Lokosi" kao i svake godine imaju dosta talentovanih igrača iz Dinama, plus prekaljene internacionalce tipa Bartoleca i veterana Leovca. Uvek igraju ofanzivno, pa nema nikakve sumnje da će od prvog minuta napasti goste koji takođe igraju na stadionu u okolini Trešnjevke.

1203 Rayo Vallecano - Alaves 1 (2.00)

Iako je Andoni Iraola otišao u PL, u Bornmaut, Rajo je nastavio sa dobrim partijama i ove sezone, u stvari igre su bolje od rezultata, ako izuzmemo ponižavajući poraz od Atletika na "Valjekasu". Ovo je popravni, u Madrid stižu gosti iz Vitorije, Alaveš će se boriti za opstanak, a jasno je već posle avgustovskih utakmica da hroničan problem ostaju putovanja. Nisu dali gol u 180 minuta na strani, domaćin je po nama kvalitetnija ekipa...

1066 Hull - Coventry 1x&GG (2.40)

Kolo u Čempionšipu otvoriće "Tigrovi" koji dočekuju Koventri u petak. Hal je solidan tim, često bezrazložno potcenjen, pisali smo u najavi, oni pripadaju kvalitetom u gornji dom, trenutno su na pozicijama koje znače baraž, mada je naravno, rano praviti takve kalkulacije. Dolazi im Koventri koji je prošle sezone leteo iznad mogućnosti, ali ih je novi šampionat ipak spustio na zemlju. Mada, oni teško gube, tri remija u pet mečeva, mogu da daju gol, pa je možda dupla šansa na domaće uz golove u obe mreže dobra ideja.

1352 Venezia - Spezia 1 (2.38)

Specija ima problem posle ispadanja, loše im je krenulo u Seriji B, verovatno će se stabilizovati, ali Venecija u ovom trenutku deluje bolje. Prošla sezona je za "Lagunare" bila veoma dobra, stali su u baražu, ove najavljuju juriš na treći mandat u Seriji A. Ekipa je dobro ukomponovana, Paolo Vanoli je pekao zanat i u "Azurima", bio kratko u Rusiji, američki vlasnici su ojačali tim sa nekoliko iskusnih igrača, pa neće biti čudo, ako se nakon par sezona tim sa severa Italije vrati među najbolje.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak