AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (15. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 15.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Nedeljni tiket.

Povezane vesti

1317 Torino - Lecce 1-1 (2.95)

"Bikovi" bi mogli da budu najprijatnije iznenađenje prvenstva Italije ove sezone. Mnogi veruju u njih, dobili su Atalantu, odigrali nerešeno sa Milanom, dobili i Veneciju na strani i zasluženo su u vrhu i žele tu da ostanu i posle četvrtog kola. Favoriti su protiv Lećea, činjenica je i da su dobili svaki od poslednja četiri susreta ova dva tima. Nemamo veliku dilemu ovoga puta, iako će Torino biti pod pritiskom da pobedi, a Leće će doći da se brani. 

2010 Tekstilac - TSC 2 (1.64)

Promena trenera u Bačkoj Topoli bi mogla da donese rezultat, konačno su imali vremena da se odmore i da se konsoliduju posle slabog početka i očekuje se da vode glavnu reč protiv komšija. Igra se u Bačkoj Palanci, TSC će biti favorit ovoga puta i imajući u vidu kvalitet domaćina, kao i iskustvo i organizovanost gostiju, ne bi trebalo da bude previše problema. 

1809 Estoril - Nacional 0-2 (1.77)

Shvatili su domaći da je jedini način da opstanu u ligi ili da budu u sredini tabele da igraju zatvoreno. U napadu su prilično limitirani, moraće da čekaju kontre ili prekide kako bi ugrozili protivnike. Sada će imati možda i najlakši zadatak od početka sezone jer im stiže ekipa koja nije mnogo pokazala i koja bi trebalo da se bori za opstanak. Nacional je primio čak šest golova od Sportinga, nemaju kvalitet za nešto ozbiljnije ove sezone i ovoga puta verujemo u jednu baš zatvorenu utakmicu gde će i jedni i drugi biti prilično oprezni.  

6290 Dynamo Makhachkala - Spartak Moscow Tim1 bez gola (1.97)

Ekipa Dejana Stankovića ima velike ambicije ove sezone i želi titulu, Spartak igra dobro i dokazali su u derbiju protiv Zenita da se na njih može računati. Ipak, moraju da prebole određene "bolesti", ali ono što ih krasi jeste odbrana koja je izuzetno dobra u prvih sedam kola. Na poslednjih pet mečeva nisu primili gol, verujemo da će se taj niz nastaviti i ovoga puta jer Dinamo nije tim koji je potentan u napadu, postigli su svega tri gola u dosadašnjem toku šampionata. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak