AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (16. 1. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 16.01.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

1265 Mali - South Africa 1 (2.00)

Mali je bolji tim od Južne Afrike koja se vraća na šampionat, nakon što su propustili izdanje od pre dve godine u Obali Slonovače. "Bafana" je prosečna ekipa, velika većina igrača nastupa u domaćoj ligi koja nije rako kvalitetna kao nekada. Sa druge strane, "Orlovi" iz Malija računaju na odlične Bisumu, Adamu Traorea, Hajdaru iz Lajpciga, kapitena Hamari Traorea iz Sosijedada, da ne nabrajamo. Napunili su Gvineju Bisao u poslednjoj pripremnoj utakmici, kvota je vredna pokušaja.

5588 Gent - Club Brugge 0-1I&1-2II (2.55)

Gent nije klasična belgijska ekipa, već godinama "Indijanci" igraju tvrdo, imaju dobru odbranu, primaju samo gol po meču. Sa te strane Briž je još bolji, najmanje puta su savladani u ligi, ali to nije dovoljno da se bore za titulu. Ovo su timovi iz top pet koji kup vide kao šansu, domaći su pre dve godine osvojili ovo takmičenje, dok su Flamanci poslednji put trijumfovali pre desetak godina. Ovo je realnija šansa za "srebrninu", igra se jedan meč, nema popravnog, pa treba očekivati oprez. Uz to po tradiciji je ovo utakmica u kojoj nema puno golova.

6110 Barnsley - Carlisle gost ne daje gol (2.22)

Po nama, za Karlajl je treća liga preveliki zalogaj. Ovaj klub dolazi sa severa iz Kumbrije, letos su se posle devet godina vratili u ovaj rang i to kroz baraž. Muče se, pogotovo su očajni u gostima. U ovom odloženom meču teško da mogu da zatresu mrežu Barnslija koji će probati da se domogne plej ofa. Domaći "Rudari" su prošle godine bili četvrti, nisu uspeli da se kroz plej-of vrate u prvom pokušaju u Čempionšip. Ovo je nova šansa, ponovo nisu u borbi za direktnu promociju, ovakve utakmice jednostavno moraju da dobiju.

6123 Maccabi Netanya - Hapoel Jerusalem 1x&0-2 (2.18)

"Dijamanti" iz Netanije su sasvim solidna ekipa, prošle godine su bili peti, i ove će verovatno biti u prvih šest ekipa, odnosno plej ofu. Nije lako igrati u ovom turističkom mestu severno od Tel Aviva. Prošle godine "crno-žuti" su osvojili Toto Kup (jedna varijanta Liga kupa) i igrali finale nacionalnog kup takmičenja. Od naših, tu je Nemanja Zlatanović, nekadašnji igrač Surdulice koji nije dobio šansu u ekipi Majorke. Domaćin je čvrst, i mada je Hapoel Jerusalim umeo da iznenadi domaće, po nama nema "dvojke".

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak