AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (16.2.2024)

Autor: Milovan Longinov
petak 16.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1308 Torino - Lecce 1X&GG (2.50)

 

Ekipa Torina ne zna za poraz od početka 2024. godine. Istina, “Bikovi” su upisali više remija (tri) nego trijumfa (dva), međutim na terenu se vidi da puleni Ivana Jurića igraju sa samopouzdanjem. Dolazak u poslednje vreme prilično lošeg Lećea u Pijemont čini se da stiže u pravom trenutku za Torino. Klub iz Apulje tek je nedavno prekinuo niz od šest utakmica bez pobede i to trijumfom nad Fiorentinom, da bi u proteklom kolu bili glatko poraženi u Bolonji. Torino još od 2020. godine ne pamti poraz od Lećea, bilo na strani ili kod kuće, u prvom delu je slavio kao gost minimalnim rezultatom. Slično je za očekivati i ovoga puta.

 

1404 Koln - Bremen GGI v GGII (2.20)

 

Posle nekoliko prilično razočaravajućih sezona, Verder konačno nema velikih briga kada je opstanak u pitanju. “Zeleni” ove sezone igraju sasvim solidno, nedavno su savladali čak i Bajern u Minhenu što je dobar pokazatelj da se na Vezeru radi dobro. Klub iz Bremen gostovaće Kelnu kojeg preuzeo Timo Šulc koji je igrački ponikao upravo u Verderu. Biće to motiv više za nekadašnjeg fudbalera Sent Paulija koji je od početka svog mandata upisao samo jedan poraz i to od Dortmunda. Šulc je ekipu pomerio s mrtve tačke, u prvom delu sezone Verder je slavio sa 2:1, ali sada je izazov teži.

 

1519 Lyon - Nice 0-1I&1-2II (2.20)

 

Konačno je Lion izašao iz krize i navijači Olimpika mogu da odahnu. U jednom trenutku se činilo da je borba za opstanak neizbežna, međutim posle preuzimanja ekipe od strane Pijera Sagea usledila je serija odličnih rezultata što je “Lavovima” omogućilo beg iz opasne zone. U Lion je ove zime stigao i Nemanja Matić kako bi dodatno ojačao vezni red tima sa Žerlana. U grad stiže hit Lige 1 Nica koja je pod vođstvom Frančeska Fariolija beleži sjajne rezultate svojim veoma čvrstim defanzivnim pristupom. Klub sa Meditarana ima najbolju odbranu u ligi, dok je Lion u naletu, očekujemo dosta čvrstu utakmicu.

 

1206 Villareal - Getafe 1X&2-3 (2.60)

 

Povratak Hozea Bordalasa bio je pravi potez, ne samo za španskog stručnjaka, već i za Hetafe. Klub iz predgrađa Madrida nema pritisak koji sa sobom donosi borba za opstanak, ekipa igra solidno i ima veliku zvezdu u vidu Mejsona Grinvuda koji je pokazao da je na pravom putu da se vrati u formu koja ga je krasila u Mančester junajtedu. Hetafe gostuje Viljarealu kojem bi eventualni trijumf mnogo značio u borbi za sredinu tabele kojoj “Žuta podmornica” i teži u ovom trenutku posle dosta lošeg početka sezone. Domaćin će imati podršku publike i to je faktor koji ne treba zanemariti.

Ne propustite