AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (16.4.2024)

Autor: Milovan Longinov
utorak 16.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1812 Famalicao – Sporting GG (2.18)

Famalikao je zanimljiva skupina mladih igrača koja uvek može da iznenadi timove iz gornjeg dela tabele. Uostalom, potvrdili su to u minulom kolu protiv Porta kada su remizirali 2:2 i tako okončali svaku nadu ekipe Serža Konseisaa da mogu do trofeja. S druge strane, Sporting je razbio Žil Visente na gostovanju 0:4 i marširaju ka tituli. Ruben Amorim se profilisao u fenomenalnog stručnjaka, Liverpul mu kuca na vrata i želeće što pre da obezbedi trofej ne bi li mogao da se okrene budućnosti. Obe ekipe umeju da igraju otvoreno, na poslednjih 10 međusobnih duela došlo je GG, pa je kvota u AdmiralBet za ovaj meč idealna.

15639 Chicago Bulls – Atlanta Hawks H1 -3.5 (1.84)

Ovaj meč je na programu u sredu od 01.00 sati ujutru, pa je stoga našao svoje mesto među ovim tipovima. Prvi par plej-ina koji je postao poznat. Atlanta igra vrlo loše u poslednje vreme, ne mogu da se sastave, a ne pomaže ni sasvim dobra forma Bogdana Bogdanovića. Bulsi su kompletnija ekipa na svim pozicijama i Nikola Vučević, Demar Derozan i ostali bi trebalo da pobede na miran način u ovom duelu. Sve to iako su nedavno izgubili na svom parketu od Hoksa 101:113 kada je Bogdan blistao sa 20 poena u redovima tima iz Džordžije. Sada ide ozbiljniji deo sezone i moraće da opravdaju domaći parket

8718 Bolton – Shrewsbury 1-1 (1.98)

Bolton igra dosta promenljivo u poslednje vreme, ali i dalje imaju šanse da se domognu direktnog plasmana u Čempionšip. Imaju meč manje u odnosu na drugoplasirani Derbi Kaunti koji im beži četiri boda i trijumf nad Šruzberijom je pod imperativom. Gost, koji ima najgori napad u ligi se bori za opstanak i trenutno su šest bodova iznad crte. Ne piše im se dobro na „Komjunitiju“ i za očekivati je da Bolton iskoristi svoju snagu u ovom trenutku.

1098 Mansfield – Accrington D3+ (1.99)

Stokport i Reksam su sigurni putnici u Ligu 1, čeka se treći koji ide direktno, dok će četvrti doći iz plej-ofa. Mansfild je u idealnoj poziciji da bude taj treći tim budući da su u uzlaznoj formi, da imaju meč manje od Milton Kinsa i da dočekuju Akrington koji je siguran na 18. mestu na tabeli, sa ne baš idealnim rezultatima u poslednje vreme. U minula dva meča sa Akringtonom, što je relevantno imajući u vidu da se timovi u nižim ligama Engleske često menjaju dali su im ukupno devet golova. U prvom delu sezone pobedili su 0:3 i nema razloga da tako nešto ne ponove i sada. 

Ne propustite